Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Jānis Baumanis paziņos savus jaunās sezonas plānus

Juris Grīns
Juris Grīns

Jānis Baumanis paziņos savus jaunās sezonas plānus
Jānis Baumanis. Foto: Tom Banks

Latvijas rallijkrosa braucējs Jānis Baumanis sociālajos tīklos otrdien ziņo, ka trešdien gatavojas atklāt savus šīs sezonas plānus. Līdzjutēji līdz tam turpina minēt, kurā komandā braucējs varētu nonākt.

Jānis savā Facebook kontā raksta: “Gribu atvainoties par ilgo periodu, kurā neesmu devis ziņu sociālajos medijos. Rīt es atklāšu savus 2020. gada plānus! Lūdzu, palieciet mājās un ievērojiet visas drošības rekomendācijas un turiet acis vaļā pl.12:00 (CET)!”

Attiecīgi, līdzjutējiem mīklas minēšanai atlicis pavisam maz laika, jo drīz tiks atklāts atminējums.

Tiek prognozēts, ka Baumanis varētu būt uzsācis sadarbību ar lietuviešu ES Motorsport komandu. Par to liecina gan tas, ka Ernesta Staponkus komanda, tāpat kā Jānis, joprojām nav atklājuši savus plānus, gan tas, ka pērnās sezonas nogalē abas puses jau aizvadīja kopīgu Škoda Fabia mašīnas izmēģinājumu.

Pēdējā brīdī gan šo baumu sasvārstīja fakts, ka tieši rīt ar kādu paziņojumu klajā nāks zviedru komanda JC Raceteknik. Tā līdz šim ir apstiprinājusi Robina Larsona startu pasaules rallijkrosa čempionātā, kā arī Bena Filipa Gundersena un Enco Ides startu Eiropas ieskaitē. Šie apstiprinājumu gan neizslēdz ne otru mašīnu – vismaz daļējai sezonai – WRX, ne trešo mašīnu ERX.

Tiesa, ir nesakritība – zviedru komanda savus plānus atklāšot pl.11:00, bet Baumanis – pl.12:00 pēc Centrāleiropas laika (attiecīgi, 12:00 un 13:00 pēc Latvijas laika).

Protams, nav izslēgts cits variants, nav izslēgts arī turpinājums ar STARD…

Izmantotie resursi:
Autocross.lv

     [+] [-]

, 2020-03-24 23:51, pirms 4 gadiem
Vēl jau ir arī variants ar to e-vielu projektu. Lai nu kā, šaubos vai no tiem paziņojumiem būs kāda jēga, neticu, ka sezona vispār sāksies šogad