Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Solbergam pēc sadursmes ar Baumani lauzts atslēgas kauls un ribas (+video)

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Solbergam pēc sadursmes ar Baumani lauzts atslēgas kauls un ribas (+video)
Solberga auto pēc avārijas
Foto: www.autosport.com

Kā ziņo autosport.com, tad norvēģu autosportists Peters Solbergs "Neste World RX of Latvia" posmā ir ne tikai lauzis atslēgas kaulu, bet sportistam ir arī konstatēti divu ribu lūzumi, kā arī sasistas plaušas.

Atgādināsim, ka svētdien Pasaules čempionātā rallijkrosā Latvijas posmā Biķernieku trasē „SuperCar” klasē piekto vietu izcīnīja Jānis Baumanis, kamēr Reinis Nitišs savā pusfinālā palika sestajā vietā, nekvalificējoties finālam. Tikmēr posmā uzvarēja un čempiona titulu sev garantēja Johans Kristofersons.

Diemžēl pirmajā pusfināla braucienā Peters Solbergs pirmajā līkumā neveiksmīgi sagriezās, pēc kā viņa automašīnā diezgan spēcīgi ieskrēja Jānis Baumanis, kurš nepaspēja izvairīties no šīs sadursmes. Pēc negadījuma Solbergs tika nogādāts slimnīcā, kur viņam tika konstatēts atslēgas kaula lūzums.

Kā šovakar ziņo autosport.com, atsaucoties uz PSRX komandu, tad Solbergam ir arī konstatēti divu ribu lūzumi, kā arī sasistas plaušas. Jaunākā informācija liecina, ka jau drīzumā Solbergs tiks transportēts uz Zviedrijas slimnīcu, kur tuvākajās dienās viņam plānots veikt atslēgas kaula operāciju.

Solberga avārija:

Izmantotie resursi:
Autosport

     [+] [-]

, 2017-09-19 10:48, pirms 7 gadiem
Atvēru video un gaidīju - nu tik būs...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-09-19 12:19, pirms 7 gadiem
Subaars rakstīja: KO tu gaidīji zābak? 13 kūleņus un 3 atmuguriskos salto, kamēr Baumanis uzmet 43 saulītes zem viņa?
Kā minimums