Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Baumanis startēs ar "M-Sport" rūpnīcā gatavotu rallijkrosa auto?

Juris Grīns
Juris Grīns

Baumanis startēs ar "M-Sport" rūpnīcā gatavotu rallijkrosa auto?
Baumanis un Timerzjanovs
Foto: Baumanis Motorsport Photography

Manfrēds Štols izveidojis jaunu komanda dalībai pasaules rallijkrosa čempionātā, un šobrīd jau ir izgatavotas vairākas "Supercar" klases automašīnas, ko gaidāmajā sezonā pilotēs Jānis Baumanis un Timurs Timerzjanovs, atklāj šo sportistu līdzšinējais boss Makss Puhers.

Gan Baumanis, gan Timerzjanovs pērn pārstāvēja "World RX Team Austria" komandu, bet tās īpašnieks un vadītājs Puhers nesen ar sociālo tīklu starpniecību atzina, ka abu pilotu aiziešana bijusi negaidīta.

Kādā intervijā Timerzjanovs tikmēr žurnālistiem atklājis, ka Baumanis arī šogad būs viņa komandas biedrs, bet abi turpinās startēt ar "Ford" markas rallijkrosa mašīnām.

Pirmdien Puhers līdzjutējiem pavēstīja, ka vizītē pie viņa ieradies Jāņa Baumaņa tēvs Andris, kurš par projektu viņam pastāstījis mazliet vairāk. Bijušais pasaules rallija čempionāta braucējs Manfrēds Štols ir izveidojis jaunu komandu, kuras sastāvā šogad brauks gan Baumanis, gan Timerzjanovs.

"Jau pirms mēneša Andris sacīja, ka projektā iesaistījušies sponsori no Ķīnas," atklāj Puhers. "Tagad viņš pastāstīja, ka jau ir uzbūvētas trīs mašīnas "M-Sport" rūpnīcas WRC bāzē, un tas mani ļoti pārsteidza. Domāju, mums pacietīgi jāgaida jaunumus no Austrijas. Vēlu Jānim un Timuram visu to labāko 2017. gada sezonā."

Jānis Baumanis pagaidām informāciju par jauno projektu neatklāj, solot, ka oficiāls paziņojums gaidāms februāra beigās vai marta sākumā.

     [+] [-]

, 2017-02-14 21:54, pirms 7 gadiem
Visai ticama versija, jo Štols tak no Stobart laikiem pazīst Malkolmu. Nu ja tas piepildīsies,tad komandai būs spēks!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja