Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Somijas rallijkrosā latvieši būs pārstāvētākā nācija aiz somiem

Juris Grīns
Juris Grīns

Somijas rallijkrosā latvieši būs pārstāvētākā nācija aiz somiem
Kristaps Grunte
Foto: autocross.lv

Nedēļas nogalē uz NEZ Rallijkrosa čempionāta un NEZ Kroskartu čempionāta posmu Somijā gatavojas labs Latvijas braucēju sastāvs. Kouvolas cīņai kopumā gatavojas septiņi braucēji.

Rallijkrosā latvieši, šķiet, būs otrā pārstāvētākā nācija aiz pašiem somiem, bet NEZ Super 1600 izskatās kā Latvijas nacionālais pasākums – no četriem pieteikumiem trīs no Latvijas: Roberts Vītols, Edijs Ošs un Eliss Dukaļskis, kuri visi ir medaļu dalīšanas procesā. Domājams gan, ka mājinieku dalībnieku skaits kļūs lielāks – pērn viņi Super 1600 klases dalībnieku trūkumu kompensēja ar amatieru braucēju piesaistīšanu cīņai.

Kaujinieciski noskaņoti arī vadošie latvieši NEZ 2000 klasē – cīņai gatavojas gan Māris Druva, gan Kristaps Grunte.

Kroskartos arī visi mūsu vadošie – Roberts Vītols dosies cīņā ne tikai rallijkrosā, bet arī CK 125 klasē. Šāds režīms Robertam 333 trasē izrādījās veiksmīgs. Rallijkrosā viņš guva uzvaru, bet kroskartos uzvara izslīdēja par mata tiesu nelielu tehnikas problēmu dēļ.

CK 250 klasē cīņā dosies Ingus Beļakovs, bet CK 650 cīņās – Dāvis Tobiass. No tiem, kuriem kopvērtējumu kontekstā būtu jādodas uz Somiju, visi ir dalībnieku sarakstos.

Izmantotie resursi:
Autocross.lv