Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Latviešu komanda aizvadīs divas pilnas sezonas Eiropas rallija čempionātā

Juris Grīns
Juris Grīns

Latviešu komanda aizvadīs divas pilnas sezonas Eiropas rallija čempionātā
SRT pilots Vasīlijs Grjazins
Foto: Radek Vojtechovsky (rally-mania.cz)

Komanda "Sports Racing Technologies", kas plašākai publikai pazīstama ar saīsināto nosaukumu SRT, plāno aizvadīt divas pilnas sezonas Eiropas rallija čempionātā (ERC).

Ģirta Krūzmaņa vadītā komanda Eiropas čempionātā startēs ar 19 gadus veco krievu pilotu Vasīliju Grjazinu, kurš sacensībās piedalās ar Latvijas licenci. Šobrīd Grjazins aizvada ERC sezonas noslēdzošo posmu, kur pirms pēdējās rallija dienas ieņem augsto ceturto vietu.

Plāns paredz, ka SRT pilots Grjazins piedalīsies visos ERC posmos nākamo divu sezonu laikā. Nākamā gada sezonu sportists sāks ar "Ford Fiesta S2000" automobili, ko izmanto arī šobrīd, bet sezonas vidū plāno tikt pie kāda no jaunajiem R5 klases modeļiem. 2014. gada sezonu Grjazins izmantos, lai gūtu pieredzi, bet 2015. gadā jau plāno cīnīties par augstākiem mērķiem.

Grjazins, kurš regulāri redzams arī sacensībās Latvijā, Eiropas čempionātā debitēja šogad un pašlaik aizvadījis četrus posmus. Pēdējos divos viņam jau izdevies tikt desmitniekā - Polijas rallijā Grjazins ieņēma devīto vietu, bet Sanremo rallijā finišēja desmitais.

Izmantotie resursi:
Sākums - Go4speed

  -1 [+] [-]

, 2013-11-08 21:39, pirms 11 gadiem
ja nav latvijas pilots, tad neuzskatu to par latvijas komandu. Vel kriev pie ragiem , phee ...

Ar varu ''Latvijas komanda'' asocejas ja tiims sakas no mehanikiem kuri ir latviesi lidz menegeriem , pilotiem, kuri ari ir latviesi.

Lai nem reini nitisu!

     [+] [-]

, 2013-11-09 01:08, pirms 11 gadiem
Curtiys rakstīja: ja nav latvijas pilots, tad neuzskatu to par latvijas komandu. Vel kriev pie ragiem , phee ...

Ar varu ''Latvijas komanda'' asocejas ja tiims sakas no mehanikiem kuri ir latviesi lidz menegeriem , pilotiem, kuri ari ir latviesi.

Lai nem reini nitisu!
Nitišam ir jāiet savs virziens rallijkrosā. Es latviešu komandā ERČ gribētu redzēt Sirmaci. Nebūtu nekas pretī, ja krieviņš pārstāv Latvijas rallija komandu, bet lai iešķieb kāpostu vēl vienai - latviešu ekipāžai. Šādā veidolā man ne silts, ne augsts par Grjazina sekmēm Eiropas trasēs.

     [+] [-]

, 2013-11-09 11:19, pirms 11 gadiem
guntis86 rakstīja: Nitišam ir jāiet savs virziens rallijkrosā. Es latviešu komandā ERČ gribētu redzēt Sirmaci. Nebūtu nekas pretī, ja krieviņš pārstāv Latvijas rallija komandu, bet lai iešķieb kāpostu vēl vienai - latviešu ekipāžai. Šādā veidolā man ne silts, ne augsts par Grjazina sekmēm Eiropas trasēs.
piekritu, ja Sirmacis ari butu labs variants.

un man ari vienalga kadas sekmes grjazinam.