Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Sirmacis: ''Mans mērķis ''Rally Liepāja'' ir uzvara''

Sirmacis: ''Mans mērķis ''Rally Liepāja'' ir uzvara''
Sirmacis/Šimins
Foto: JOSEF PETRU rally photo service

SRT komandas pilots Ralfs Sirmacis pirms nākamās nedēļas nogalē gaidāmā Eiropas rallija čempionāta (ERČ) Liepājas posma atzinis, ka viņš ar stūrmani Artūru Šiminu centīsies darīt visu, lai nepieviltu savus fanus un lai izcīnītu uzvaru.

Čehijas ERČ posms ekipāžai bija neveiksmīgs, jo tika piedzīvota smaga avārija. Tagad mehāniķi smagi strādā, lai salabotu auto pirms gaidāmā Liepājas ERČ rallija, kurā Sirmacis noteikti būs viens no galvenajiem favorītiem uz uzvaru absolūtajā vērtējumā.

''Pēc piedzīvotās neveiksmes Čehijā esmu vairākkārt skatījies onboard video un analizējis kļūdas, lai Liepājā viss noritētu, kā plānots un mēs parādītu labāko, uz ko esam spējīgi. Protams, mans mērķis ir uzvara! Pēdējo reizi Kurzemes pusē vasarā startēju 2014. gadā. Ir pagājis pietiekoši ilgs laiks, tāpēc par spīti tam, ka esmu vietējais braucējs, arī man būs interesanti atgriezties šajos ceļos. Šobrīd lieki nesatraucos, cenšos koncentrēties un pienācīgi sagatavoties startam. Protams, es zinu, ka tieši šajā ERČ posmā no manis tiek gaidīts visaugstākais sniegums, jo rallijs notiek Latvijā un es esmu latvietis. Ir jūtams papildus spiediens, jo “Rally Liepāja” klātienē vēros daudz vairāk manu līdzjutēju nekā citos ERČ posmos. Mēs, protams, centīsimies nepievilt savus fanus un sagādāt viņiem uzvaru,'' tā Ralfs Sirmacis, kurš šobrīd ERČ kopvērtējumā ir trešajā vietā, otrās vietas ieguvējam Aleksejam Lukjaņukam zaudējot 11 punktus.

Informāciju sagatavoja:
Sports Racing Technologies

     [+] [-]

, 2016-09-09 02:14, pirms 8 gadiem
sekošu dzīvajā

     [+] [-]

, 2016-09-09 02:48, pirms 8 gadiem
Lai notiek!