Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Aigars Prūsis

Video: Eiropas čempionāts rallijā Kurzemē varētu atgriezties

Februāris Liepājā un visā Kurzemē iesākās ar pamatīgu motoru rūkoņu un vēl neredzētiem ātrumiem uz meža ceļiem, kas dažviet sasniedza pat ātrumu 200 km/h. Šī ziema ir karsta tā vēstīja Eiropas rallija čempionāta 2. posma rallija Liepāja-Ventspils devīze un tā patiešām arī bija.

, 2013-02-08 14:56, pirms 11 gadiem
"Kādi tad ir Kurzemes ceļi"... Lai pārbrauc pa asfaltētājiem,būs "patīkami" pārsteigts
, 2013-02-08 16:44, pirms 11 gadiem
Ļoti patīkami dzirdēt un redzēt. Liels prieks un jācer, lai būtu arī nakošgad.
Foto: M-Sport Ford

Kas zināms par 2025. gada WRC kalendāru?

Jūlija otrajā pusē plānots publicēt 2025. gada pasaules rallija čempionāta kalendāru, kurā plānots iekļaut 13 vai 14 posmus. Jau tagad zināmas atsevišķas aprises, taču reizē aizvien ir daudz jautājumu.
Foto: Dace Janova, 4rati.lv

Cēsu ralliju šogad varētu iekļaut Igaunijas čempionāta kalendārā

Ekonomisku apsvērumu dēļ šogad nenorisināsies Veru rallijs, kam būtu bijis jābūt Latvijas čempionāta trešajam un Igaunijas čempionāta ceturtajam posmam. "Võru Rally" norise bija plānota 7. un 8. jūnijā.
Mārtiņš Sesks. Foto:  Red Bull Content Pool
2

Sesks uzstāda ekipāžas galveno mērķi abās WRC sacīkstēs "Rally1" klasē

Gatavojoties lielajai debijai pasaules rallija čempionāta "Rally1" klasē, Mārtiņš Sesks un Renārs Francis jau veikuši pirmos testus, bet turpmākajos mēnešos mēros vēl simtiem kilometru. Par galveno mērķi WRC sacīkstēs Polijā un Latvijā ekipāža izvirzījusi pilnas distances veikšanu.