Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Strokšs: "Papildus naudu par pārcelto ERČ ralliju mēs pašvaldībai neprasīsim"

Strokšs: "Papildus naudu par pārcelto ERČ ralliju mēs pašvaldībai neprasīsim"
Kreigs Brīns "Rally Liepāja"
Foto: Go4speed

Ziemas rallijam dotie 120 tūkstoši eiro, kas ņemti no Liepājas nodokļu maksātāju kabatām jeb no pilsētas budžeta, nav uzskatāmi par zudušiem, jo rallijs, lai gan nenotiks šās nedēļas nogalē, ir pārcelts uz citu laiku, bet nav atcelts pavisam.

Tā apgalvo gan Eiropas rallija čempionāta (ERČ) pirmā posma "Rally Liepāja" rīkotājs Raimonds Strokšs, gan arī Liepājas domes pārstāvis, domes priekšsēdētāja padomnieks Andrejs Rjabcevs.

"Rallijs noteikti notiks, pilsēta saņems no tā visus gaidītos ieguvumus," sarunā ar "Kurzemes Vārdu" sola R. Strokšs. "Ļoti ceru, ka pārceltā rallija datums kļūs zināms šonedēļ."

Jau vēstīts, ka no 5. līdz 7. februārim paredzēto ralliju pārcēla nepiemēroto laika apstākļu dēļ – atkusnis sacīkšu trases pārvērtis dubļu trasēs. Liepājas pašvaldība ziemas rallija rīkošanai ir piešķīrusi 120 tūkstošus eiro – tie ir apmēram 16 procenti no visa rallija budžeta – stāsta R. Strokšs:

"Rallijs bija simtprocentīgi gatavs, lai notiktu visaugstākajā līmenī. Mums jāorganizē vēl viens rallijs. Kā? Mums tas jāatrisina. Tas ir iespējams. Papildu naudu mēs pašvaldībai neprasīsim. Pārskatīsim katru gatavo šim rallijam domāto lietu, kā to varētu izmantot pārceltajā rallijā. Piemēram, nodrukātās rallija uzlīmes, norobežojošās lentes noderēs – ir lērums lietu, kuras varēsim izmantot. To jūs redzēsiet."

Rallija norisei naudu atvēlējusi arī Kuldīgas novada pašvaldība – 30 tūkstošus eiro, bet valsts devusi naudu rallija licences maksājumam. Saprotoši esot rallija biļešu īpašnieki – pagaidām ļoti maz cilvēku prasot atpakaļ naudu, bet biļetes būšot derīgas arī pārceltajā rallijā.

Izmantotie resursi:
Kurzemes Vārds