Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

LRČ čempions ar lielu WRC pieredzi turpinās startēt Latvijas rallija čempionātā

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

LRČ čempions ar lielu WRC pieredzi turpinās startēt Latvijas rallija čempionātā
Foto: Mark Aleksejev Photography

2018.gada Latvijas rallija čempions (LRČ) Valērijs Gorbans no Ukrainas paziņojis, ka arī 2019.gadā viņš ar savu stūrmani Sergeju Larenu startēs LRČ čempionātā. Jau šobrīd ekipāža ir pieteikusies ''Rally Alūksne''.

2018.gadā par Latvijas rallija čempionu (LRČ) absolūtajā ieskaitē kļuva Valērijs Gorbans/Sergejs Larens. Lai arī ekipāža izlaida Louna-Eesti ralliju un ''Rally Liepāja'' 1.posmu, tā sakrāja 80,5 punktus, ar ko pietika pirmajai vietai. Arī Igaunijas rallija čempionāta ieskaitē triumfēja Gorbana ekipāža, kas par 90 punktiem apsteidza Georgu Grosu.

Atgādināsim, ka Gorbans no 2011.gada līdz 2017.gadam startēja WRC čempionātā, kopā WRC aizvadot 50 rallijus. Pagājušajā sezonā Gorbans startēja Igaunijas un Latvijas čempionātos, un arī šogad viņš ar pasaules līmeņa tehniku ''Mini John Cooper Works WRC'' būs redzams Latvijas un Igaunijas posmos.

Kā savā mājas lapā ziņo Gorbans, tad šosezon ekipāžas mērķis ir turpināt cīņu Latvijas un Igaunijas rallija čempionātos. ''Jaunajā gadā ekipāža atkal plāno cīnīties par tituliem Latvijas un Igaunijas rallija čempionātos. Taču sezonas laikā var būt izmaiņas, kas var ieviest korekcijas kalendārā,'' teikts komandas paziņojumā.

Izmantotie resursi:
Eurolamp World Rally Team