Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Sandris Kuzmickis

Foto: Eiropas čempionāta autorallijā otrā diena

Piedāvājam reportāžu no FIA Eiropas Rallija Čempionāta otrā posma "Rally Liepāja - Ventspils" otrās dienas Kuldīgas un Alsungas novados.
Foto: Sandris Kuzmickis


, 2013-02-03 14:43, pirms 11 gadiem
ziemas rallijs tipa
, 2013-02-03 14:44, pirms 11 gadiem
pazistam cilveek ar piedalaas es ta skataas
Foto: Dace Janova, 4rati.lv

Cēsu ralliju šogad varētu iekļaut Igaunijas čempionāta kalendārā

Ekonomisku apsvērumu dēļ šogad nenorisināsies Veru rallijs, kam būtu bijis jābūt Latvijas čempionāta trešajam un Igaunijas čempionāta ceturtajam posmam. "Võru Rally" norise bija plānota 7. un 8. jūnijā.
Mārtiņš Sesks. Foto:  Red Bull Content Pool
2

Sesks uzstāda ekipāžas galveno mērķi abās WRC sacīkstēs "Rally1" klasē

Gatavojoties lielajai debijai pasaules rallija čempionāta "Rally1" klasē, Mārtiņš Sesks un Renārs Francis jau veikuši pirmos testus, bet turpmākajos mēnešos mēros vēl simtiem kilometru. Par galveno mērķi WRC sacīkstēs Polijā un Latvijā ekipāža izvirzījusi pilnas distances veikšanu.
Foto: Facebook.com/MartinsSesksRallying

Kanāriju ERC rallijā šonedēļ Seska ekipāžai būs ļoti sīva konkurence

Jau nākamgad Kanāriju salu rallijs būs iekļauts WRC kalendārā, bet šajā nedēļas nogalē tas būs Eiropas rallija čempionāta otrais posms. Uz starta arī Mārtiņš Sesks un Renārs Francis, kuriem pretī stāsies spēcīgi asfalta sacīkšu meistari.