Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Arvis Bumbiers: "Šobrīd trase sportistiem ir bīstama"

Juris Grīns
Juris Grīns

Sportistu drošībai veiktas izmaiņas motosporta sacensību kalendārā. Laikapstākļi nav atbilstoši sacensībām Ķesterciemā, līdz ar to sacensības pārceltas uz 7. aprīli, kad norisināsies Latvijas kausa pirmais posms enduro sprintā un Latvijas čempionāta pirmais posms enduro, bet Latvijas kausa otrais posms "Cross Country" notiks 14. aprīlī.

Sazinoties ar sacensību organizatoru, Latvijas Motosporta federācija (LaMSF) enduro komisija kopā ar organizatoru pieņēma lēmumu pārcelt sacensības drošības apsvērumu dēļ.

Sacensību organizators Arvis Bumbiers ("JVE Moto Team") stāsta, ka pēc trases apsekošanas ir pieņemts lēmums sacensības atlikt vismaz uz vienu nedēļu.

"Vietām ir sasalis, zeme vēl nav atkususi," stāsta Bumbiers. "Arī laika prognozes nav optimistiskas, izskatās, ka zeme tik ātri neatkusīs. Tādēļ pieņēmām šādu lēmumu. Šobrīd trase sportistiem ir bīstama. Trases virskārta vietām klāta ar sniega segu, vietām izskatās atbilstoši sacensībām, taču apakšā ir sasalusi zeme un ledus."

Izmantotie resursi:
LaMSF.lv – Latvijas Motosporta federācija