Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Rosi: "Ceru, ka Indianpolisā man veiksies labāk nekā Čehijā''

Rosi: "Ceru, ka Indianpolisā man veiksies labāk nekā Čehijā''
Valentīno Rosi
Foto: AFP/Scanpix

Itāļu "Moto GP" braucējs Valentīno Rosi atzinis, ka uz nākamo posmu viņš ir noskaņojies optimistiski un cer, ka Indianpolisā viņš varēs cīnīties par uzvaru.

Arī pirms Čehijas posma Rosi bija noskaņojies cīnīties par uzvaru, taču viņš nespēja sacensties ar komandas biedru Horhi Lorenso. Pēc Čehijas posma komandas aizvadīja testu braucienus, pēc kuriem Rosi atzina, ka šajā nedēļas nogalē rezultātam ir jābūt labākam.

"Indianpolisa ir īpaša vieta, kur ir satriecoša trase un, kur vienmēr ir patīkami braukt," iesāk Valentīno Rosi. "Salīdzinot ar pagājušo gadu, šogad mēs esam savādākā situācijā – piektie kopvērtējumā un neesam 100% labā fiziskā formā, taču ar katru dienu jūtos spēcīgāks. Čehijas posms mums nebija veiksmīgs, taču testi mums ļāva saprast, kas nogāja greizi. Ceram, ka šajā posmā man veiksies daudz labāk."

"Šī nedēļas nogale būs otrā reizes šogad, kad šajā valstī notiks "Moto GP" posms, tāpēc uz šo posmu raugos ļoti optimistiski, jo gribu atkārtot to pašu rezultātu, ko es sasniedzu Laguna posmā," saka šī brīža kopvērtējuma līderis Horhe Lorenso. "Šai trasei ir lieliska vēsture, kura man ļoti patīk. Gan komanda, gan es plānojam turpināt mūsu veiksmīgo sezonu."

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

  +5 [+] [-]

, 2010-08-26 12:59, pirms 14 gadiem
Par Rossi. Par Uzvaru!

  +4 [+] [-]

, 2010-08-26 13:03, pirms 14 gadiem
Lorenzo būs priekšrocības, un stipri šaubos ka Rosi šogad kādu gonku vēl paņems jo Yamaha visdrīzāk no viņa slēps uzlabojums un tos dos tikai Lorenzo.

  +4 [+] [-]

, 2010-08-26 13:36, pirms 14 gadiem
Varētu tev piekrist, jo nākamsezon Rossi jau uz Ducati. Bet šosezon viņš līdz 2. vietai vēl varētu aizcīnīties.

     [+] [-]

, 2010-08-26 13:53, pirms 14 gadiem
GO ROSSI GO