Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Jonass guvis smadzeņu satricinājumu, varētu startēt jau Beļģijā

Juris Grīns
Juris Grīns

Jonass guvis smadzeņu satricinājumu, varētu startēt jau Beļģijā
Foto: mxgp.com

Čehijas posmā smagu kritienu piedzīvojušais Pauls Jonass varētu piedalīties jau nākamajās pasaules čempionāta sacensībās, kas šīs nedēļas beigās notiks Beļģijā, likusi noprast latvieša pārstāvētā "Red Bull KTM Factory Racing" komanda.

Loketas trasē traumas dēļ nevarēja startēt komandas līderis Džefrijs Herlingss, kurš bija uzvarējis visos līdzšinējos MX2 pasaules čempionāta posmos. Jonass to izmantoja, uzvarot kvalifikācijas sacīkstēs, bet pirmajā finālbraucienā izcēla startu, atradās vadībā, kad otrajā aplī neveiksmīgi piezemējās pēc tramplīna, krita un palika guļot bezsamaņā.

Lai gan sākotnēji daudzi bija ļoti satraukti par Jonasa veselības stāvokli un pastāvēja bažas par nopietnām traumām, jau samērā drīz kļuva zināms, ka sportistam ir vien daži sīki lūzumi degunam, kā arī stipri sāp galva. Pagājušo nakti sportists pavadīja slimnīcā, kur viņu novēroja ārsti.

"Pauls Jonass lielajā avārijā ticis cauri ar smadzeņu satricinājumu," vietnē "Twitter.com" raksta KTM rūpnīcas komanda. "Tiksimies Lommelā, Paul!"

Šis ieraksts liek noprast, ka Jonass varētu stāties uz starta jau šīs nedēļas beigās gaidāmajā MX2 pasaules čempionāta posmā Beļģijā, Lommelas trasē. Vai tā tiešām būs, to visticamāk uzzināsim tuvāko dienu laikā.

Dīvainā kārtā neviena kamera nav fiksējusi Jonasa kritiena brīdi, taču savākti materiāli par notikumiem īsi pirms un pēc trieciena.

Par spīti neveiksmīgajam Čehijas posmam, kur uzvarēja francūzis Dilans Ferandiss, Jonass nosargājis trešo vietu sezonas kopvērtējumā.

Izmantotie resursi:
Home | MXGP
MXGP, Motocross and Supercross News | MX Vice

  +2 [+] [-]

, 2016-07-25 19:55, pirms 8 gadiem
Tikko radio SWH teica Paula tetis Kaspars,ka nebrauks,jo smadzenu satricinajums,bet ir labas zinas,ka Paulam ir savs brauksanas treneris un tapec daudz kas ir mainijies vina brauksana...Ta ka novelam veselibu un aiznakamaja posma varbut bus jau atpakal...dzivosim,redzesim...

  +4 [+] [-]

, 2016-07-25 19:59, pirms 8 gadiem
Pēc smadzeņu satricinājuma - un brauks pēc nedēļas??? Kurš ārsts to ir atļāvis? Lai labāk veseļojas! Galva ir viena, bet gonkas vēl būs daudz!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-07-25 21:06, pirms 8 gadiem
krkr rakstīja: Pēc smadzeņu satricinājuma - un brauks pēc nedēļas??? Kurš ārsts to ir atļāvis? Lai labāk veseļojas! Galva ir viena, bet gonkas vēl būs daudz!
Nebrauks nebrauks,varbut aiznakamaja posma varbut Drosi var rakstit paulam facebook laba velejumus,lai veselojas.

     [+] [-]

, 2016-07-25 21:07, pirms 8 gadiem
sportists32 rakstīja: PAR # 4
Tu varetu visas diskusijas kur runa iet par Jonasu,nerakstit par Ferrandisu...tapat vins Herlingu neparspes :p

  +1 [+] [-]

, 2016-07-25 21:21, pirms 8 gadiem
Arsenich rakstīja: Tikko radio SWH teica Paula tetis Kaspars,ka nebrauks,jo smadzenu satricinajums,bet ir labas zinas,ka Paulam ir savs brauksanas treneris un tapec daudz kas ir mainijies vina brauksana...Ta ka novelam veselibu un aiznakamaja posma varbut bus jau atpakal...dzivosim,redzesim...
Tieši tā. Lai puika veseļojas! Svarīgākās gonkas tik vēl priekšā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-07-25 23:24, pirms 8 gadiem
sportists32 rakstīja: Toties puiku pārspēs...vai ne krievs?
Es tev neesmu krievs tu atsaldetais pokemon...izskatas ka kad biji mazins,biezi skola tiki sists...ja jau nav kur izpausties...

  +1 [+] [-]

, 2016-07-26 10:03, pirms 8 gadiem
Arsenich rakstīja: Es tev neesmu krievs tu atsaldetais pokemon...izskatas ka kad biji mazins,biezi skola tiki sists...ja jau nav kur izpausties...
liec mierā to mazo k..ņu, nav jēgas...

     [+] [-]

, 2016-07-27 13:57, pirms 8 gadiem
Arsenich rakstīja: Es tev neesmu krievs tu atsaldetais pokemon...izskatas ka kad biji mazins,biezi skola tiki sists...ja jau nav kur izpausties...
ignorē to lohu