Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Lorenss uzvar Nešvilā, Rokzenam un Sekstonam pamatīgi kritieni

Juris Grīns
Juris Grīns

Lorenss uzvar Nešvilā, Rokzenam un Sekstonam pamatīgi kritieni
Džets Lorenss. Foto: AMA Supercross

Amerikas supekrosa čempionāta 14. posmā Nešvilā, Tenesī štatā uzvaru izcīnījis Džets Lorenss no "Honda" komandas, kurš līdz ar to kļuvis par vienīgo kopvērtējuma līderi. Pirms sacīkstēm viņš pirmo vietu dalīja ar Kūperu Vebu, kas šajā reizē ieņēma trešo vietu.

Sākotnēji Lorenss bija trešais, bet dzinās pakaļ vadībā esošajiem braucējiem. Sākumā ieplānotais neizdevās, bet vēlāk viss nostājās par labu.

Sacensību vidū pamatīgu kritienu piedzīvoja Kens Rokzens, gūstot ceļgala traumu. Pēc tam Lorenss tika garām arī "Yamaha" braucējam Eli Tomakam, finišējot deviņas sekundes priekšā. Tomaka komandas biedrs Vebs palika trešais, bet pirmo piecinieku noslēdza Džeisons Andersons un Džastins Barsija.

Smagu kritienu piedzīvoja arī pērnās sezonas čempions Čeiss Sekstons, tobrīd cīnoties pirmajā pieciniekā, tomēr traumas nav gūtas.

Lorensam šī ir sestā uzvara šosezon. Tagad kopvērtējumā viņam piecu punktu pārsvars pār Vebu. Tomaks ir trešais, bet trīs posmus pirms sezonas finiša zaudē jau 33 punktus.

Čempionāta 15. posms notiks 27. aprīlī Filadelfijā, Pensilvānijas štatā.

14. posma rezultāti:

Sezonas kopvērtējums: