Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Vebs pārtrauc Lorensa uzvaru gājienu Amerikas superkrosā

Juris Grīns
Juris Grīns

Vebs pārtrauc Lorensa uzvaru gājienu Amerikas superkrosā
Kūpers Vebs. Foto: AMA Supercross

Džets Lorenss bija izcīnījis uzvaras trīs Amerikas superkrosa čempionāta posmos pēc kārtas, bet sacensības Sietlā, kas notika pagājušās nedēļas nogalē, viņa triumfā gājienu izdevās pārtraukt Kūperam Vebam.

Finālbrauciena lielāko daļu vadībā atradās pērnās sezonas čempions Čeiss Sekstons, kurš izvirzījās vadībā startā. Vēlāk Vebs viņu apdzina un izcīnīja uzvaru, finišā sāncensi pārspējot ar mazāk nekā sekundes pārsvaru.

Sezonas līderis Lorenss atradās trešajā pozīcijā un cīnījās ar Vebu, kurš tobrīd vēl dzinās pakaļ līderim. Abu motocikli sadūrās un Lorenss krita, zaudējot vairākas pozīcijas. Turpinājumā sportists bija ātrs, tās atguva un finišu sasniedza trešajā vietā.

Sešus posmus pirms sezonas beigām Lorenss ir 16 punktus priekšā Vebam, bet Sekstons ieņem trešo vietu, atrodoties 23 punktus aiz līdera.

Nākamās sacensības 30. martā Sentluisā, Misūri.

Rezultāti:

Kopvērtējums: