Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Enstijs zaudē vietu komandā un priekšlaicīgi beidz MXGP sezonu

Juris Grīns
Juris Grīns

Enstijs zaudē vietu komandā un priekšlaicīgi beidz MXGP sezonu
Makss Enstijs. Foto: MX Vice

"Standing Constructor KTM" vienība paziņojusi, ka nepagarinās līgumu ar Maksu Enstiju uz 2020. gada sezonu, līdz ar to britu motosportists ir spiests meklēt jaunu komandu.

Enstijam līgums ar "Standing Constructor KTM" ir līdz šīs sezonas beigām un, lai gan tas priekšlaicīgi netiks lauzts, sportistam šī sezona jau noslēgusies.

Enstijs nebija uz starta iepriekšējā MXGP posmā Itālijā. Ārsti viņam lieguši četras nedēļas lidot ar lidmašīnu, jo tādā veidā varot nodarīt bīstamus bojājumus sportista traumētajai plaušai. Enstijs paziņojis, ka šogad pasaules čempionāta posmos nestartēs un uz jautājuma zīmes ir viņa dalību Nāciju motokrosā, jo viss atkarīgs no veselības stāvokļa.

Enstijs plaušu savainoja Beļģijas posma vienā no braucieniem, kad neilgi pirms finiša piedzīvoja kritienu. Toreiz Lommelas trasē visādi citādi viņa sniegums bija lielisks - vispirms izdevās uzvarēt kvalifikācijā, bet pēc tam arī otrajā braucienā, kas ir sportista pirmā un līdz šim vienīgā uzvara MXGP. Kopvērtējumā viņš šobrīd ir 11. pozīcijā.

Izmantotie resursi:
mxvice.com

  +1 [+] [-]

, 2019-08-21 12:25, pirms 5 gadiem
Pārsteigums, gan jau kāda komanda savāks..