Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Dobeles trase tiek aktīvi gatavota Latvijas motokrosa čempionātam

Juris Grīns
Juris Grīns

Dobeles trase tiek aktīvi gatavota Latvijas motokrosa čempionātam
Foto: Jānis Pastars

20. augustā Dobeles novada mototrasē "Ceļa Ēzeļi" norisināsies Latvijas čempionāta "Cramo" ceturtā posma sacensības motokrosā. Tā kā līdz sacensībām palicis vien mēnesis laika, ir sācies aktīvais sagatavošanās posms gan sportistiem, gan organizatoriem, motoklubam "MX4 Dobele".

Šajā sezonā trasē ir veiktas minimāla izmaiņas, bet tomēr organizatori dažus elementus nedaudz pilnveidojuši, atbilstoši sacensību statusam - Latvijas čempionātam. Līdz ar to trases saimnieki sportistiem iesaka "Ceļa Ēzeļos" aizvadīt vismaz vienu treniņu, lai gūtu pārliecību par trasi.

Ņemot vērā, pastiprināto interesi pirms sacensībām, turpmākās trīs nedēļas Latvijas čempionāta ceturtā posma rīkotāji sola regulāri informēt sportistus par trases stāvokli: https://twitter.com/MX4_DOBELE | https://www.facebook.com/dobelesnov...

Uz doto brīdi trase jau ir atvērta treniņiem un sportisti aicināti izmantot šo iespēju (tālr. 29293719). Trase treniņiem būs pieejama līdz 13. augustam.

Izmantotie resursi:
MX4 Dobele