Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Karro uzvar superkrosā

Juris Grīns
Juris Grīns

Karro uzvar superkrosā
Matīss Karro "Dimantu kausā". Foto: Facebook.com/matiss.karro

Gulbenes novada Stāmerienā norisinājušās sestās sacensības superkrosā "Dimantu kauss". Ar jauniem superkrosa elementiem un tramplīniem pārveidotā trasē par galveno balvu cīnījās gan labākie pašmāju motobraucēji, gan viesi no kaimiņu valstīm Igaunijas un Lietuvas.

Lielajā MX SUPER klases kopvērtējumā uzvaru pirmo reizi izcīnīja latviešu motobraucējs Matīss Karro, kurš otro gadu pēc kārtas ar savu sniegumu priecēja "Dimantu kausa" skatītājus. Aizraujoša un spraiga cīņa trasē norisinājās starp viņu un tādiem Baltijā zināmiem braucējiem kā Jans Jakobsons, kurš "Dimantu kausa" izcīņā piedalījās pirmo reizi un kāpa uz goda pjedestāla kā otrs labākais. Trešajā vietā ierindojās pašmāju sportists Kristiāns Freimanis, ceturtais ātrākais otro gadu pēc kārtas bija viesis no Lietuvas, Dovids Karka. Piektajā vietā igaunis Egerts Pihlaks. Visi demonstrēja lielisku sniegumu un dāvāja skatītājiem neaizmirstamas emocijas.

MXA klasē uzvaru izcīnīja Mārtiņš Marķitāns, savukārt MXB šogad ātrākais bija Jānis Ozoliņš. MX85 klasē nepārspēts palika Markuss Kokins, MX65 – Emīls Ivanovs. MINI MX klasē otro gadu pēc kārtas uzvaras laurus plūca Ralfs Skopāns, kurš Gulbenes braucēju savstarpējā cīņā atkārtoti ieguva arī Gulbenes novada domes Ceļojošo kausu. Otrajā vietā - viesis no Igaunijas Juss Maidla, trešo vietu izcīnīja Jurijs Sigajevs.

Šogad šova "Zelta mopēds" dalībnieki tika sadalīti divās klasēs - standarta un sporta. Sporta klasē visātrāk finišēja Renārs Karro, savukārt standarta klasē nepārspēts palika Rojs Gredzens.

Visi rezultāti: https://speedhive.mylaps.com/Events...