Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Stouners cer uz lielisku sniegumu Lemānā

Mārcis Pēterkops
Mārcis Pēterkops

Stouners cer uz lielisku sniegumu Lemānā
"Ducati" motociklists Keisijs Stouners
Foto: AFP/Scanpix

Moto GP ”Ducati” komandas braucējs Keisijs Stouners izteicies, ka svētdien gaidāmajās sacīkstēs no viņa vienības var gaidīt augstu rezultātu. Pirmajos divos posmos eksčempions izcīnījis vien 11 punktus, tomēr austrālietis uzskata, ka situācija pilotu kopvērtējumā var krasi mainīties.

”Viss nav noticis pēc mūsu prāta. Katarā es pieļāvu lielas kļūdas, arī Heresā neveicās,” sezonas pirmos divus posmus Stouners uzskata par norakstāmiem, tomēr ir apņēmības pilns visu labot: ”Mēs esam kļuvuši pārliecinātāki, mehāniķi ir smagi strādājuši, un ticu, ka brauksim ievērojami labāk kā iepriekš.” 24 gadus vecais motociklists atzinis, ka kvalifikācijai ir liela nozīme sacīkstes iznākumā: ”Ja kvalifikācijā esmu braucis ātri, no manis var gaidīt augstu vietu, bet ja sestdienā braucu slikti, tad ir grūti kaut ko sasniegt.” Lielu nozīmi "Ducati" pilots piešķir laikapstākļiem: ”Lietus krasi maina sacensību gaitu, un 2008. gadā tas izšķīra čempionāta likteni.” Atgādināsim, ka pirms diviem gadiem kārtējos uzvarētāja laurus plūca itālis Valentīno Rosi.

Moto GP kuluāros klīst runas, ka Keisijs Stouners nākamsezon varētu pārstāvēt ”Honda” vienību, austrālietis par to izvairījās runāt, uzsverot, ka vēlas koncentrēties sacīkstēm: ” Vēl pirms sezonas sākuma visus interesēja mani nākamā gada plāni. Atbilde uz daudzus interesējušo jautājumu tiks rasta vasaras vidusdaļā. Pašlaik galvenais ir Lemānas sacīkstes – tajās vienmēr esam bijuši ātri, un tā būs arī šoreiz.”

Francijas posma kvalifikācija sāksies sestdien plkst. 14.50, bet sacīkstēm starts tiks dots svētdien plkst. 14.55.

Izmantotie resursi:
crash.net

Kurš ir jūsu favorīts?

  • 1

  • 11

  • 5

  • 1


  +6 [+] [-]

, 2010-05-21 13:54, pirms 14 gadiem
Cmon - Rosi pulveris vēl ir sauss!!!! Neceri!

  +3 [+] [-]

, 2010-05-21 14:16, pirms 14 gadiem
Lāzers rakstīja: Cmon - Rosi pulveris vēl ir sauss!!!! Neceri!
Tur nav tik paredzami lai teiktu ,,neceri,, !