Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Montičelli paraksta līgumu ar "Beta" rūpnīcas komandu un atgriežas MXGP

Juris Grīns
Juris Grīns

Montičelli paraksta līgumu ar "Beta" rūpnīcas komandu un atgriežas MXGP
Foto: Beta

Itāļu motosportists Ivo Montičelli parakstījis līgumu ar "Beta" rūpnīcas komandu un nākamgad atkal startēs pasaules motokrosa čempionātā MXGP klasē.

Šogad Montičelli aizvadīja tikai trīs posmus "ASA United GasGas" komandas rindās. Nākamgad viņš pārstāvēs motociklu ražotāja "Beta" rūpnīcas komandu "MRT Racing".

"Tikt atpakaļ uz rūpnīcas motocikla ir lieliska iespēja, ko pieņemu ar lielu sajūsmu," atzīst 29 gadus vecais Montičelli. "Tāpat esmu pazīstams ar "MRT Team", jo braucu šajā komandā vairākus gadus, tāpēc zinu viņu aizrautību un profesionālismu. Mums ir plānots intensīvs testu laiks, lai pirms "Italian Internationals" motokrosa un pasaules čempionāta būtu iespējami labāk sagatavoti. Tāpat piedalīšos vairākos "Italian Prestige" seriāla posmos."

Šogad "MRT Racing Team Beta" sastāvā pilnu sezonu veica Bens Vatsons, kurš kopvērtējumā ierindojās 13. vietā. Daļēju sezonu aizvadīja Alesandro Lupino. Vatsons turpinās startēt komandā arī 2024. gadā.

MXGP kategorijā Montičelli startē kopš 2018. gada, bet viņa labākais rezultāts atsevišķos posmos ir piektā vieta, ko pāris posmos sportists sasniedza savā otrajā sezonā. Tāpat 2019. gadā viņš guva 11. vietu kopvērtējumā, kas pagaidām ir braucēja augstākais sasniegums šajā klasē.

Izmantotie resursi:
GateDrop.com - Get the jump on Motocross &...