Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Motokrosa sezona turpinās Madonā

Juris Grīns
Juris Grīns

Pēc veiksmīgi atklātas sezonas Olainē, Latvijas Alternatīvās Motosporta Asociācijas (L.A.M.A.) ģimene un visa Latvijas motokrosa saime pārceļas uz Madonu, kur jau šo sestdien notiks šīs nedēļas lielākais notikums Latvijas motokrosa dzīvē - Madonas GP.

L.A.M.A. seriāla otrais posms notiks Smeceres sila mototrasē, kas ir salīdzinoši jauna, bet jau tagad varam teikt droši, ka tā ir viena no labākajām trasēm Vidzemē. Tieši tādēļ L.A.M.A. šo trasi izvēlējusies, lai aizvadītu vienu no turnīra posmiem, dāvājot fantastiskus motokrosa svētkus gan dalībniekiem, gan pārējiem motokrosa mīļotājiem.

Labi pavadīt laiku un vērot cīņas trasē tiek aicināti pilnīgi visi, tāpat aicināti tie, kuriem ir kāda tehnika garāžā, lai izmēģinātu spēkus trasē, jo L.A.M.A. turnīrā sev piemērotu klasi atradīs ikviens.

Klases šim posmam: Q50 Rūķi, Q50, Q Ķīna, Q100, Q Juniori, 50cc, 65cc, 85cc, Dāmas, 2T, Iesācēji, 15+, 30+, 40+, 50+, 100 Pluss un Open F.

Sezonas pirmajā posmā, kas norisinājās Olainē, solo klasēs uzvarēja Leons Kozlovskis (Open F), Didzis Putilovs (15+), Mareks Zolmanis (30+), Raitis Cipulis (40+), Ivo Savičs (2T), Toms Dankerts (50cc), Uģis Freibergs (65cc), Rainers Timko (85cc), Anna Stecjuka (Dāmas) un Uģis Vilnītis (Iesācēji). Cīņā devās arī kvadriciklu braucēji, par uzvarētājiem savās klasēs kļūstot Kristianam Jānim Sondoram (Q100), Atim Bredam (Q Juniori), Kārlim Straubergam (Q50), Valteram Tabūnam (Q50 Ķīna) un Ernestam Reisonam (Q50 R).