Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Motokrosa sezona turpinās Madonā

Pēc veiksmīgi atklātas sezonas Olainē, Latvijas Alternatīvās Motosporta Asociācijas (L.A.M.A.) ģimene un visa Latvijas motokrosa saime pārceļas uz Madonu, kur jau šo sestdien notiks šīs nedēļas lielākais notikums Latvijas motokrosa dzīvē - Madonas GP.

L.A.M.A. seriāla otrais posms notiks Smeceres sila mototrasē, kas ir salīdzinoši jauna, bet jau tagad varam teikt droši, ka tā ir viena no labākajām trasēm Vidzemē. Tieši tādēļ L.A.M.A. šo trasi izvēlējusies, lai aizvadītu vienu no turnīra posmiem, dāvājot fantastiskus motokrosa svētkus gan dalībniekiem, gan pārējiem motokrosa mīļotājiem.

Labi pavadīt laiku un vērot cīņas trasē tiek aicināti pilnīgi visi, tāpat aicināti tie, kuriem ir kāda tehnika garāžā, lai izmēģinātu spēkus trasē, jo L.A.M.A. turnīrā sev piemērotu klasi atradīs ikviens.

Klases šim posmam: Q50 Rūķi, Q50, Q Ķīna, Q100, Q Juniori, 50cc, 65cc, 85cc, Dāmas, 2T, Iesācēji, 15+, 30+, 40+, 50+, 100 Pluss un Open F.

Sezonas pirmajā posmā, kas norisinājās Olainē, solo klasēs uzvarēja Leons Kozlovskis (Open F), Didzis Putilovs (15+), Mareks Zolmanis (30+), Raitis Cipulis (40+), Ivo Savičs (2T), Toms Dankerts (50cc), Uģis Freibergs (65cc), Rainers Timko (85cc), Anna Stecjuka (Dāmas) un Uģis Vilnītis (Iesācēji). Cīņā devās arī kvadriciklu braucēji, par uzvarētājiem savās klasēs kļūstot Kristianam Jānim Sondoram (Q100), Atim Bredam (Q Juniori), Kārlim Straubergam (Q50), Valteram Tabūnam (Q50 Ķīna) un Ernestam Reisonam (Q50 R).


Latvijas motokrosa braucējiem uzvaras un pjedestāli Lietuvas "Jaunatnes kausā"

Latviešu jaunie motokrosa braucēji ar panākumiem startējuši Lietuvas "Jaunatnes kausa" ("Jaunimo taure") izcīņas pirmajā posmā, kas aizvadīts Berčūnu mototrasē, netālu no Paņevežas. Mūsējiem gan uzvaras, gan pjedestāli.
Leons Kozlovskis. Foto: LMSF

Kozlovskis uzvar savā klasē Lietuvas "Cross Country" čempionātā

Lietuvas "Cross Country" čempionāta trešajā posmā, kas norisinājies Šauļos, piedalījās arī vairāki latviešu sportisti. Spēkus šajā disciplīnā izmēģināja vecmeistars Leons Kozlovskis, kļūstot par savas klases uzvarētāju.
Brāļi Daniels un Bruno Lielbārži. Foto: Kim Peters
2

Brāļi Lielbārži: "Esam labā fiziskajā formā, kā arī mentāli esam gatavi"

20. un 21. aprīlī Portugālē, Alkeidao, "Torres Novas" trasē notiks pasaules čempionāta pirmais posms blakusvāģu motokrosā un Eiropas čempionāta pirmais posms kvadriciklu motokrosā. Uz šo posmu devušies Daniels Lielbārdis un Bruno Lielbārdis, kuriem šī trase nav sveša, bet kvadriciklu braucēji Kārlis Neija ("Motosports Racing Team") un Kārlis Lizanders ("Saldus motoklubs") Portugālē startēs pirmo reizi.