Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Motokluba "Camk Latgale" sportisti startē Ungārijas čempionātā motokrosā

Juris Grīns
Juris Grīns

Nedēļas nogalē, 16. un 17. martā Ungārijā, Piliscsevā notika Ungārijas čempionāta pirmais posms motokrosā, kurā startēja un labus rezultātus izcīnīja motokluba “Camk Latgale” komandas braucēji.

MX50 mini klasē otro vietu ieguva Lukas Krasovs, MX50 maxi klasē trešais Ēriks Ančupāns un Senjori-Veterāni klasē otro vietu ieguva Jānis Mironovs.

Motokluba vadītājs Aigars Virza pastāstīja, ka uz Ungāriju, uz motokrosa treniņnometnēm kopā ar sportistiem brauc jau vairāk kā 10 gadus. Arī šogad sportisti tur aizvadīja 10 dienas un noslēgumā startēja Ungārijas čempionātā. “Esam saplānojuši tā, lai būtu skolēniem brīvlaiks, kā arī, lai nometnes noslēgumā būtu motokrosa sacensības. Kopumā treniņnometne bija produktīva, pastrādājām dažādās trasēs. Tās mūsu līmeņa sportistiem bija labas. Netikām sacensību treniņu trasē, jo tā bija slapja. Gribējām izmēģināt lielos kalnus, tur mēs tikām, bet tajos ne visiem tik labi veicās. Laba treniņnometne un labs darbs, gatavojoties sezonai, padarīts,” saka Aigars Virza. Runājot par sacensību organizāciju, viņš atzīst, ka tiesnešu darbs nebija kvalitatīvs. “Sacensībās dalībnieku bija ļoti daudz, daudz sacensību klases, piemēram, bija četras MX1, MX2 amatieru klases. Daudz. Kopumā prieks par mūsu sportistiem, bija interesanti. Arī laiks bija labs un silts.”

Arī “DAKO” komandas pārstāvis Agris Bārda bija devies kopā ar “Camk Latgales” komandu uz nometni trenēties, viņš sacensībās izcīnīja otro vietu MX2 III klasē (MX2 trešajā klasē).

Šajās sacensībās startēja sportisti no Latvijas, Igaunijas, Čehijas, Slovākijas, Slovēnijas, Rumānijas, Bulgārijas, Ungārijas, Austrijas, Zviedrijas, Izraēlas, Serbijas, Šveices, Ukrainas.

Trase ar dabisko reljefu un augstiem stāviem kritumiem un pacēlumiem. Video, trases ieskatam: https://www.facebook.com/franz.mall...

Rezultāti: https://chronomoto.hu/livetiming/pd...

Informāciju sagatavoja:
Luīze Vīksna
LaMSF preses sekretāre