Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

"MX Moduls" tiek pie "Yamaha Motor Europe" atbalsta

Juris Grīns
Juris Grīns

"MX Moduls" tiek pie "Yamaha Motor Europe" atbalsta
Kārlis Sabulis
Foto: MX Moduls

Motokrosa klubs “MX Moduls” sadarbībā ar Kristeru Serģi un oficiālo Yamaha dīleri Latvijā “KS14” ticis pie “Yamaha Motor Europe N.V.” atbalsta! Tas paredz, ka kluba sportists Kārlis Sabulis šosezon Eiropas čempionāta posmos pārstāvēs savu Latvijas klubu “MX Moduls” un startēs ar līdzvērtīgu tehniku, kāda ir visām Eiropas oficiālajām Yamaha komandām.

Māris Martinsons, “MX Moduls” valdes priekšsēdētājs: “Esmu gandarīts par šādu sadarbību, jo vairākus gadus klubs ir mērķtiecīgi virzījies uz priekšu, lai kļūtu ne tikai par vienu no labākajiem Latvijas, bet arī pasaules motokrosa klubiem. Šāds “Yamaha Motor Europe N.V.” atbalsts parāda to, ka visu darām pareizi. Protams, mums vēl tāls ceļš ejams un ne katra sezona tiek noslēgta ar izciliem rezultātiem. Taču, kas nedara, tas nekļūdās. Jāturpina strādāt, lai pietuvotos pasaules līmenim un šādu Yamaha atbalstu varētu saņemt arī pārējie “MX Moduls” sportisti.”

Iepriekš Kārlis Sabulis Eiropas motokrosa čempionātā startēja, pārstāvot “ASTES-4TESAR” oficiālo Yamahas komandu. “Kad uzzināju, ka tiks noslēgts līgums ar šo Eiropas komandu, biju priecīgs. Braukt čempionātā no komandas, kurai ir Yamaha rūpnīcas atbalsts, bija viens no maniem mērķiem, solis uz priekšu. Šogad esmu lepns, jo Eiropā startēšu no savas valsts komandas, piedevām ar līdzvērtīgu tehniku, kāda ir oficiālajām Yamaha Eiropas komandām. 2017.gads man nebija no tiem veiksmīgākajiem, toties daudz ko iemācījos, ieguvu. Šogad likšu to visu lietā, lai varu braukt stabili un būtu starp vadošajiem sportistiem,” papildina Sabulis.

Klubam “MX Moduls” šajā sezonā ir vēl viens lielisks jaunums – noslēgts līgums ar jauno un talantīgo motokrosistu Mairi Pumpuru. Viņš ir 2017.gada Latvijas čempions MX85 klasē, bet, startējot Eiropas Ziemeļaustrumu (NE) zonas čempionātā, izcīnīta ceturtā vieta. Šosezon Pumpurs spers soli uz priekšu un brauks ar 125cc motociklu.

“MX Moduls” klubu šogad pārstāvēs trīs sportisti: Kārlis Sabulis, Edvards Bidzāns un Mairis Pumpurs. Sabulis startēs visos Eiropas un Latvijas motokrosa čempionāta posmos (EMX250 klase). Bidzāns brauks ADAC, Eiropas Ziemeļaustrumu (NA) zonas un Latvijas čempionāta posmos (MX85 klase). Pumpurs startēs Latvijas čempionātā un dažos Eiropas posmos (MX125 klase).

Informāciju sagatavoja:
Sanita Pelēķe