Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Šo sestdien motokross "Smeceres sila" trasē

Juris Grīns
Juris Grīns

Šo sestdien motokross "Smeceres sila" trasē
Foto: Toms Paipals

Sestdien, 17. augustā "Smeceres sila" mototrase Madonā uzņems Latvijas čempionāta motokrosā Jauniešiem un Amatieriem pirmspēdējo posmu tādām motociklu klasēm kā Q50 Rūķi, Q50, Q70, Q100, Q Juniori, B/V Bērni, Q Dāmas, Q Hobby, Q Amatieri, Q Veterāni, B/V Veterāni un B/V ar gaisa dzesēšanu. Paralēli norisināsies arī Retro motokrosa sezonas ceturtais posms.

Latvijas Junioru čempionāta Q50 Rūķu ieskaitē sezonas kopvērtējuma līderis šobrīd ir Dans Puhaļskis, savukārt Q50 klasē visvairāk punktu ir sakrājis Artūrs Šneiders. Q70 atlētu vidū kopvērtējuma līderis pagaidām ir Markuss Andrecs, turpretī Q100 klases ietvaros kopvērtējuma augšgalā atrodas Markuss Augustovskis. Kārlis Lizanders pašlaik ir līderis Q Junioru klases kopvērtējuma tabulā.

Latvijas Amatieru čempionāta Q Veterānu klases kopvērtējuma augšgalā šobrīd atrodas Andris Ciršs, kamēr Q Hobby vadībā ir izvirzījies Jānis Kļaviņš. Q Amatieru ieskaitē čempionāta līderis pēc četriem aizvadītiem posmiem ir Atis Breds. Darius Sabockis un Martins Žaļausks pašlaik ieņem pirmo vietu Blakusvāģu ar gaisa dzesēšanu ieskaitē, kamēr Eriks Vahters un Juri Sārs ir Blakusvāģu Veterānu kopvērtējuma augšgalā.

Paralēli jau minētajiem čempionātiem norisināsies arī Retro motokrosa sacīkstes tādām klasēm kā MX65, MX85, MX450, MX250, MX2T, MXRetro (MX175, MX250, MX350, MX500), MX Enduro, B/V Open apvienotā klase (B/V Amatieri, B/V Veterāni, B/V Sport) un Q Open Apvienotā klase (Q Hobby, Q Amatieri, Q Veterāni, Q Sport).

Sacensību sākums sestdien gaidāms ap plkst. 10:00. Ieejas maksa pieaugušajiem EUR 5, pensionāriem un jauniešiem no 12 gadu vecuma EUR 3, savukārt cilvēkiem ar 1. un 2. grupas invaliditāti - bez maksas.

Izmantotie resursi:
Jaunumi - LaMSF.lv