Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Bobriševs pēdējā brīdī tomēr atrod vietu MXGP komandā

Juris Grīns
Juris Grīns

Bobriševs pēdējā brīdī tomēr atrod vietu MXGP komandā
Jevgēņijs Bobriševs
Foto: Racer X

Lai gan Jevēņijs Bobriševs jau paziņoja, ka spiests pārtraukt dalību pasaules motokrosa čempionātā, pēdējā brīdī viņam tomēr izdevies atrast komandu, kas dos iespēju krievu sportistam 2018. gada sezonā startēt MXGP klasē.

Bobriševam izdevies vienoties ar "BOS GP" komandu, kas jau bija nolīgusi franču motosportistus Benuā Paturelu un Džordi Tiksjē, plānojot startēt MXGP čempionātā ar "KTM 450 SX-F" motocikliem. Attiecības ar Paturelu tomēr nav izveidojušās labas, līdz ar to sadarbību nolemts šķirt vēl pirms sezonas sākuma.

Paturela vietā izvēlēts tieši Bobriševs, kurš iepriekš pasaules čempionātā pārstāvēja "Honda" rūpnīcas komandu "Team HRC", bet nesen panāca vienošanos ar "RFX Suzuki" vienību par startēšanu "Arenacross World Tour" seriālā, kas jau sācies un notiks līdz martam.

Bobriševs šogad piedalīsies visos posmos MXGP klasē.

Kamēr Tiksjē pasaules čempionātā startēs ar "KTM" motociklu, Bobriševam tiks sagatavots "Suzuki RM-Z450". Tas iespējams tādēļ, ka komandai nav īpašas vienošanās, ka būtu jāstartē tieši ar "KTM" markas motocikliem.

Izmantotie resursi:
Motocross News | Dirt Bike Rider Magazine

     [+] [-]

, 2018-01-17 22:12, pirms 6 gadiem
Dīvaini no vienas komandas, bet ar dažādiem motocikliem, bet, lai veicas Bobijam! Drošvien ar šo komandu augstāk par TOP 10 diezvai varēs cīnīties.