Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

"JM Honda" prezentē sastāvu nākamajai motokrosa sezonai

Juris Grīns
Juris Grīns

"JM Honda" prezentē sastāvu nākamajai motokrosa sezonai
Brents van Doninks. Foto: mxgp.com

Galīgo sastāvu jaunajai motokrosa sezonai prezentējusi "JM Honda Racing" komanda, kas šogad piedalīsies gan pasaules čempionāta MXGP un MX2 klasēs, gan Eiropas čempionātā EMX250 kategorijā.

MXGP klasē "JM Honda" turpinās pārstāvēt Brents van Doninks. Beļģu sportists vienībai pievienojās jau pērn, taču paguva aizvadīt tikai astoņus posmus, pirms iedzīvojās savainojumā un sezonas atlikušo daļu bija spiests izlaist.

MX2 kategorijā komandai no "Fantic" rūpnīcas nometnes pievienojies Hākons Osterhagens. Pērn norvēģa plāns bija aizvadīt pilnu sezonu Eiropas čempionātā EMX250 klasē, kā arī piedalīties dažās sacīkstēs pasaules čempionātā MX2 klasē. Tomēr traumas atkal izjauca cerētos plānus. Izdevās piedalīties vien trīs posmos EMX250 klasē, vienreiz finišējot pirmajā trijniekā, kā arī divus posmus MX2 klasē.

Kļuvis arī zināms, ka EMX250 klasē "JM Honda" komandā šogad debitēs Makss Verners. Iepriekšējā sezonā vācu sportists guva augsto trešo vietu EMX125 klasē, zaudējot tikai Jānim Mārtiņam Reišulim un Matisam Valānam. Tāpat kā Osterhagens, arī Verners līdz šim brauca ar "Fantic" motociklu.

Izmantotie resursi:
GateDrop.com - Get the jump on Motocross &...

     [+] [-]

, 2024-01-15 16:21, pirms 4 mēnešiem
Priekš satelīta komandas labs sastāvs nolasīts.