Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

MXGP čempions Fevrs traumas dēļ spiests pārtraukt sezonu

Juris Grīns
Juris Grīns

MXGP čempions Fevrs traumas dēļ spiests pārtraukt sezonu
Romēns Fevrs
Foto: Monster Energy/Ray Archer

Kļuvis zināms, ka 2015. gada MXGP pasaules čempions motokrosā Romēns Fevrs būs spiests izlaist nākamo posmu, kas norisināsies Nīderlandē, jo iepriekšējā sacīkšu nedēļas nogalē gūtā trauma tik ātri nav sadziedējama un liek par sevi manīt.

Jau vēstīts, ka "Monster Energy Yamaha Factory Racing" rūpnīcas komandas sportists kritienu piedzīvoja iepriekšēja posma treniņbraucienos Afjonas trasē, no notikuma vietas tika aizvests ar ātro palīdzību un Turcijas "Grand Prix" finālbraucienos nepiedalījās. Negadījumā Fevrs lauza ribu un guva smadzeņu satricinājumu.

Komanda izplatījusi oficiālu paziņojumu, ka sportists jūt pārāk lielas sāpes, lai varētu jau šonedēļ startēt sacensībās, līdz ar to sezonas priekšpēdējo posmu nāksies izlaist. Šonedēļ viņš sēdās uz motocikla, lai pārbaudītu gatavību braukt, tomēr eksperiments neizrādījās veiksmīgs.

Šobrīd nav zināms, cik vēl ilgi Fevrs ārstēsies, līdz ar to līdzjutēji sākuši bažīties par viņa iespējām aizstāvēt Francijas godu Nāciju motokrosā, kas notiks oktobrī.

Fevrs šobrīd MXGP kopvērtējumā ieņem piekto pozīciju, bet izredzes sezonu noslēgt godalgotā vietā tika pamatīgi iedragātas jau neiegūstot punktus posmā Turcijā.

Nākamais pasaules motokrosa čempionāta posms notiks šīs nedēļas nogalē, 16. septembrī Nīderlandē, Asenes trasē.

Izmantotie resursi:
MX Vice - Motocross / Supercross / MXGP / MXoN

     [+] [-]

, 2018-09-12 18:27, pirms 6 gadiem
Parasti jau min esošo čempionu, par Fevru pareizāk būtu bijušais.

     [+] [-]

, 2018-09-12 19:46, pirms 6 gadiem
Nu tad tagad uzrunās Muskvinu vai lepni pasauks kādu ne tik spēcīgu braucēju Nācijām?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja