Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Ventspilī notiks tradicionālais supermotokross

Juris Grīns
Juris Grīns

12. augustā jau 20. gadu pēc kārtas norisināsies tradicionālās starptautiskās supermotokrosa sacensības "Ventbunkers Lielā Balva 2017", kas arī šoreiz tiek rīkotas Ventspils pilsētas Piedzīvojumu Parkā.

Tieši ar sportistu prezentāciju plkst. 16:00 "Lemberga hūtes" kalna nogāzē tiks atklātas supermotokrosa sacensības, kurām paralēli skatītājus priecēs arī FMX frīstaila šovs.

Pasākuma noslēgumā nakts balle ar grupām "Buks" un "Līvi".

Ieejas biļešu cena 7 EUR, bet pensionāriem un bērniem - bez maksas.

Pirms gada sarežģītajā, kalna nogāzē izveidotajā supermotokrosa trasē devās 24 sportisti, arī speciāli uz šīm sacensībām uzaicināti sportisti ne tikai no Latvijas, bet arī no Beļģijas, Dānijas, Igaunijas, Lietuvas un Zviedrijas, bet klātienē cīņas vērot bija ieradušies aptuveni 3200 līdzjutēji. MX2 klasē uz pjedestāla augstākā pakāpiena kāpa igaunis Karels Kutsars, kamēr MX1 klasē par "Ventbunkers Lielās Balvas 2016" ieguvēju kļuva Dāvis Ivanovs.

     [+] [-]

, 2017-07-13 06:51, pirms 7 gadiem
2 augustā,nedēļas viducī jau dos ručkā?🙄