Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Ugāles triālā gaidāma emocionāla cīņa starp brāļiem Arvi un Ansi Dermakiem

Juris Grīns
Juris Grīns

Šo sestdien, 15. jūlijā Ugālē risināsies kārtējās triāla sacensības, kas, kā jau ierasts, vairāk kā 15 gadus notiek kopīgi velo un moto braucējiem.

Šogad kā jaunums ir sacensību seriāla vērtēšana kopvērtējumā un tā nosaukums. Ja iepriekš velobraukšanā sacensību seriālu sauca Latvijas čempionāts ar posmiem, tad šogad seriāla nosaukums ir Latvijas kauss. Latvijas čempionu šogad noskaidros nozīmīgākajās Latvijas sacensības – Latvijas čempionātā, kuras notiks Usmā. Informācija sekos vēlāk.

Šāda sacensību formāta maiņa notiek pēc Starptautiskās riteņbraukšanas parauga, kur daudzās disciplīnās jau ilgus gadus tradicionāli ir šāds formāts. Piemēram, BMX čempionāts valsts labākā noskaidrošanai arī līdz 2017.gadam Latvijā notika posmos ar kopvērtējumu, bet šogad labākais tiek noskaidrots vienā pasākumā.

Uz Ugāles pasākumu ir pieteikušies 55 braucēji kā velo, tā moto grupās. Sacensībās varēsiet redzēt Latvijas labākos braucējus un arī pārstāvjus no Igaunijas, Lietuvas. Velo braucējiem iepriekšējos divos posmos šogad labākais ir bijis jaunākais no brāļiem Dermakiem – Arvis. Paredzams, ka cīņa ar brāli Ansi trasē būs skatāma un emocionāla, būs ko redzēt. Mototriālā līdzīgi – absolūti labākais šogad un stabils kopvērtējuma līderis ir Agarska TK braucējs Andris Grīnfelds, kurš ir vairākkārtējs Latvijas čempions un svaigi kronēts Baltijas čempions 2017.gadā.

Pēc dienas galvenajām sacensībām notiks Karters ceļojošās specbalvas izcīņa. Šeit paredzēts, ka velo un moto braucēji mainīses ar braucamrīkiem un tā pārbaudīs savas prasmes triālā mazliet neierastā veidā. Paredzamais norises laiks ap 16:00. Jaunākajiem velobraucējiem būs 5 gadi, bet moto grupās jaunākais dalībnieks ir dzimis 2014.gadā. Zīmīgi, ka vairāk kā 23% moto braucēji startēs ar videi draudzīgiem – elektriskiem motocikliem.
Jebkuram interesantam laikā no 13:00 līdz 16:00 būs iespēja izmēģināt spēkus velo veiklības braucienā. 15:00 speciāls velo veiklības brauciens sacensību dalībnieku mammām.

Dienaskārtība:

Reģistrācija un tehniskā kontrole9:00- 10:00
Atklāšana / dalībnieku sapulce10:20
Pirmā dalībnieka starts11:00
Kontroles laiks trasē270 min
Apbalvošana 30.min. pēc pēdējā dalībnieka finišaap 16:00

Informāciju sagatavoja:
Kristaps Skudra,
Triāla klubs Karters

     [+] [-]

, 2017-07-11 18:27, pirms 7 gadiem
Gaidam

     [+] [-]

, 2017-07-11 20:17, pirms 7 gadiem
Belgische Flugzeuge fliegen hoch... Lai izdodas labs pasákums!
K.