Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

L.A.M.A. motokross turpinās Alojā, īpaša klase vairāk nekā 100 kg smagiem vīriem

Juris Grīns
Juris Grīns

Kamēr apkārt virmo hokeja kaislības, tikmēr Alojā visi gatavojas lielajiem motokrosa svētkiem, lai jau šo sestdien uzņemtu L.A.M.A. trešo posmu motokrosā solo klasēm, kā arī pirmo posms kvadriciklu, blakusvāģiem un retro klasēm.

Tieši Alojas trasi ir iecienījuši ļoti daudzi braucēji, jo tik daudz un dažādu elementu ir reti kurā trasē. Šī ir viena no garākajām trasēm Latvijā, tā ir ļoti labi pārskatāma līdzjutējiem, kas mūsdienu motokrosā ir ne mazāk svarīgi.

L.A.M.A. aicina pilnīgi visus apkārtnes motosporta mīļotājus, kuri vēl nekad nav piedalījušies motokrosā, bet ir pieejama tehnika, izmēģināt savus spēkus un spert pirmos soļus tieši šinī turnīrā, jo klašu sadalījums ir tik liels, ka ikviens sev atradīs piemērotu kategoriju, lai tas būtu Iesācējs vai bērns ar Ķīnā ražotu kvadriciklu. Tāpat unikāla klase ir 100 Pluss, kurā visiem vīriem ir virs 100 kg. Jāatzīmē, ka vecākajam dalībniekam ir 70 gadu. Visi dokumenti un apdrošināšana kārtojama uz vietas.

Klases Alojas posmam: Q Open, Q Juniori, Q 100, Q50, Q50 Rūķi, Q Ķīna, B/V, Retro, 50cc, 65cc, 85cc, Dāmas, Iesācēji, 2Takteri, 100 Pluss, 15+, 30+, 40+, 50+.

Turpinās L.A.M.A. desmit gadu jubilejas sezona, tāpēc katrā posmā ir sagādāti pārsteigumi no atbalstītājiem. Visas dienas garumā darbojas bufete, laba mūzika, fantastiski cilvēki, kopā veidojot lielus motokrosa svētkus.