Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Amerikas supekrosa līderim Lorensam vēl viena pārliecinoša uzvara

Juris Grīns
Juris Grīns

Amerikas supekrosa līderim Lorensam vēl viena pārliecinoša uzvara
Hanters Lorenss. Foto: AMA Supercross

Amerikas supekrosa čempionātā aizvadīts devītais posms, kas nozīmē, ka sezona iegājusi otrajā pusē. Birmingemā jau otro uzvaru pēc kārtas guva sezonas līderis Džets Lorenss no "Honda" komandas.

Lorensam izdevās uzvarēt pārliecinoši. Viņš bija līderis no sākuma līdz beigām un tikai Kūpers Vebs spēja austrālietim sekot kaut cik netālu, tomēr piekļūt tik tuvu, lai mēģinātu apdzīt, nebija arī viņa spēkos.

Finišā Lorenss iebrauca ar vairāk nekā divu sekunžu pārsvaru, sasniedzot otro uzvaru pēc kārtas un trešo šajā sezonā, kas ir viņa debija 450SX klasē.

Kens Rokzens pēc dažu posmu pārtraukuma atgriezās uz pjedestāla, izcīnot trešo vietu. Vācietis ceļā uz šo panākumu apdzina Čeisu Sekstonu, atstājot pagājušās sezonas 450SX klases čempionu ceturtajā vietā. Piektais bija Džastins Kūpers.

Savainojuma dēļ startēt nevarēja uzvarētāja Džeta Lorensa brālis Hanters. Viņš jau pagājušajā posmā kritiena rezultātā lauza kreiso lāpstiņu, taču atlabšana nesolās būt ilga.

250SX klasē otro posmu pēc kārtas uzvarēja Toms Vialle. Francūzis parādīja dominējošu veikumu un tagad izvirzījies vadībā arī kopvērtējumā.

Nākamais posms 16. martā Indianapolisā.

450SX rezultāti:

450SX kopvērtējums: