Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Anna Stecjuka pārstāvēs Latviju Eiropas kausa izcīņā motokrosā

Juris Grīns
Juris Grīns

Anna Stecjuka pārstāvēs Latviju Eiropas kausa izcīņā motokrosā
Anna Stecjuka
Foto: bierini.lv

Latvijas motokrosa braucēja Anna Stecjuka šogad turpinās startēt Latvijā un Lietuvā, kā arī piedalīsies Austrumeiropas čempionāta sacensībās un Eiropas kausa izcīņā Polijā.

2015. gada sezona Annai bija jau ceturtā motokrosā, bet tikai pirmā startējot "MX Dāmu" klasē ar 125 kubikcentimetru motociklu.

Sportiste sezonu iesāka ar LAMA Nacionālo čempionātu ziemas motokrosā, kur Junioru grupā ar savu "astoņdesmitnieku" izcīnīja augsto trešo vietu zēnu konkurencē.

2015. gadā motokrosa kluba "Bieriņi" sportiste Stecjuka 16 gadu vecumā ieguva savā īpašumā Latvijas kausu un Lietuvas kausu "MX Dāmu" klasē, kā arī uzvarēja sacensībās "Bieriņu kauss 2015".

Startējot starp 18 dāmām Austrumeiropas čempionātā Stelpē, pirmajā braucienā Anna finišēja trešajā vietā, savukārt otrajā braucienā, stabili atrodoties trešajā vietā, tehnisku iemeslu dēļ
izstājās.

Starts ar lielo motociklu starp pieredzējušajām dāmām uzskatāms par veiksmīgu un, domājot par 2016. gada sezonu, atkal ir plāns startēt Latvijas čempionātā un Lietuvas kausa izscīņā "MX Dāmām". Tāpat startēt plānots arī Stelpē gaidāmajā Austrumeiropas čempionātā, kā arī pirmo reizi Eiropā organizētajā Eiropas kausa izcīņā dāmām, kas notiks 22. maijā Polijā.

Izmantotie resursi:
MĀRUPES AUTO MOTO KLUBS "BIERIŅI"