Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Francija pārsteidz ar sastāvu Nāciju motokrosam

Juris Grīns
Juris Grīns

Francija pārsteidz ar sastāvu Nāciju motokrosam
Foto: Cambrian Tyres

Francijas komanda ir paziņojusi braucējus, kas tās sastāvā šoruden piedalīsies gada prestižākajās sacensībās pasaulē - Nāciju motokrosā. Neiztiek arī bez pārsteiguma.

Šogad Nāciju motokross norisināsies 6. un 7. oktobrī ASV. Sportistiem būs jāsacenšas "RedBud" mototrasē, kas atrodas Mičiganas štatā.

Minētais pārsteigums ir talantīgā Marvina Muskvina neiekļaušana Francijas komandas sastāvā. Muskvins Franciju nepārstāvēja jau pērn, taču vien tādēļ, ka tajā laikā gūlās uz operāciju galda traumētā ceļgala dēļ. Šobrīd Muskvins atkal startē sacīkstēs, pašlaik ir otrais ASV bāzētajā "Lucas Oil Pro Motocross" seriālā, kā arī šogad jau pierādījis savu spēju uzvarēt "RedBud" trasē.

Francija ir spēcīgākā komanda Nāciju motokrosā, jo uzvarējusi pēdējos četrus gadus pēc kārtas. Pērn vienību pārstāvēja Gotjē Polēns, Romēns Fevrs un Kristofs Šarljē.

Arī šogad Polēns un Fevrs būs ierindā, bet trešais braucējs būs Dilans Ferandiss. Polēns brauks MXGP klasē, Fevrs pārstāvēs Open klasi, kamēr Ferandisam būs jācīnās MX2 kategorijā.

Izmantotie resursi:
MX Vice - Motocross / Supercross / MXGP / MXoN

     [+] [-]

, 2018-08-10 09:50, pirms 6 gadiem
Kādas prognozes par Latvijas izlases sastāvu? Šķiet, ka labākais būtu Karro MXGP klasē, Macuks Open, Jonass MX2.

  +1 [+] [-]

, 2018-08-10 10:24, pirms 6 gadiem
LV izlases nebūs

     [+] [-]

, 2018-08-10 14:03, pirms 6 gadiem
Jābūt noteikti iemeslam kāpēc neņēma Muskjāni!! Varbūt kāds zina? Nav bijis laika pasekot lidzi kas tur notiek!!
Ps. FRA maz variantu vinnēt nācijas šogad...