Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Motokrosa braucēji Reišuļi izcīna uzvaras Nīderlandē un Ukrainā

Juris Grīns
Juris Grīns

Motokrosa braucēji Reišuļi izcīna uzvaras Nīderlandē un Ukrainā
Foto: Reišulis MX

Motosportists Kārlis Alberts Reišulis Nīderlandē aizvadījis "Dutch Masters of Motocross" otro posmu, kurā izcīnījis uzvaru, par spīti kritienam vienā no braucieniem. Tikmēr Jānis Mārtiņš Reišulis guvis uzvaru Eiropas čempionāta kvalifikācijas sacensībās, kas notika Ukrainā.

Kārlis Reišulis kā sezonas līderis 85 kubikcentimetru klasē devās uz Nīderlandes atklātā čempionāta otro posmu Akseles trasē. Kvalifikācijā sportists uzrādīja otru labāko laiku, bet pirmajā braucienā jau pirmajā aplī sekoja kritiens un braukšana tika atsākta 18. pozīcijā. Finišā Kārlis aizcīnījās līdz ceturtajai vietai, no trešās atpaliekot vienu sekundi. Otrā brauciena otrajā aplī tika pārņemta līderpozīcija un pārliecinoši noturēta līdz finišam, kas deva uzvaru posma kopvērtējumā. Pēc diviem aizvadītiem posmiem Kārlis ir "Dutch Masters of Motocross" līderis.

Viņa brālis Jānis Reišulis tikmēr Ukrainā, Koveļas trasē piedalījās Eiropas motokrosa čempionāta kvalifikācijas sacīkstēs 65 kubikcentimetru klasē. Pirmajā braucienā jaunajam latviešu sportistam nepadevās starts, atrodoties ceturtajā vietā, sekoja kritiens un dubļainajā trasē cīņa jāatsāk no beigām. Finišā izcīnīta ceturtā vieta. Otrajā braucienā startā Jānis aizbrauca pirmais un finišā lepnā vientulībā arī bija pirmais. Sacensību summā izcīnīta uzvara.

Izmantotie resursi:
Jaunumi « Sākums - AutoEuro