Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Stendes motosacīkšu rīkotājs sola: "Garlaicīgi nebūs"

Juris Grīns
Juris Grīns

Svētdien, 2017. gada 14. maijā Stendes mototrasē notiks Latvijas kausa otrais posms Cross Country sacensībās.

Stendes mototrasē Cross Country sacensības notiks otro reizi. Sacensību organizators Guntars Žigats stāsta, ka pagājušajā gadā piedalījušies vairāk kā 100 dalībnieki un cer, ka šogad būs vairāk. Šogad Latvijā 13. maijs ir oficiāla darba diena, tādēļ sacensības ir pārceltas uz 14. maiju.

Sacensību organizators stāsta, ka šogad sola labu laiku.

„Trasē ir ierīkota laistīšanas sistēma, tāpēc putekļu nebūs, kā tas bija pagājušajā gadā. Trase šobrīd ir mitra, mežs ir sauss, protams, ir dažas „melnās vietas”, kuras, cerams, apžūs. Trase ir paplašināta, izveidota garāka un arī interesantāka nekā pagājušajā gadā. Apļa kopējais garums ir ~ 8 km. Trasi veido meža daļa un moto trase. Sportistiem garlaicīgi nebūs. Sportisti, kas Stendē brauca pagājušajā gadā, iespējams, atceras, ka bija 2-3 vietas trasē, kur nācās pamatīgi cīnīties, lai izbrauktu dziļās „risas”. Esmu to jau laikus paredzējis, tādēļ šogad trasē meža daļā ir ierīkotas apbraukšanas vietas,” tā Guntars Žigats.

Sportisti un līdzjutēji varēs garšīgi paēst, jo būs ēdināšana. Sacensību uzvarētājiem būs arī garšīgas balvas. C klasē apbalvos no 1. līdz 5. vietai, pārējās klasēs no 1. līdz 3. vietai.

Pirmais starts:

Solo klasēm - plkst. 11:00
Kvadru klasēm - plkst. 14:00

Visi sportisti un līdzjutēji aicināti un laipni gaidīti! Uz tikšanos Stendē!

Izmantotie resursi:
Jaunumi

     [+] [-]

, 2017-05-09 20:51, pirms 7 gadiem
Izklausās labi.., tiekamies Stendē!