Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Latvijas kvadriciklu pārstāvji labāko vidū sacensībās Igaunijā

Juris Grīns
Juris Grīns

Latvijas kvadriciklu pārstāvji labāko vidū sacensībās Igaunijā
Foto: Hanna Magi

Sestdien, 4.jūlijā, Turi, Kihli Mototrasē norisinājās 3.Igaunijas čempionāta un Baltijas čempionāta otrais posms kvadriciklu klasēm. Visās klasēs, izņemot Q Open, uz pjedestāla tika aicināti Latvijas sportisti. Šoreiz mūsu ātrākais Q PRO klases braucējs Edgars Meņģelis sacensībās nepiedalījās.

„Diena bija ļoti karsta un sutīga, trase pašaura, „špūrēs” un ļoti putekļaina. Runājot par Open klases sportistiem, manu rokas spiedienu godam bija nopelnījis Kārlis Bole Juniors. Viņa sniegums šajās sacensībās, īpaši 2.braucienā, bija Latvijas izlases kandidāta cienīgs. Izskatījās, ka Kārlis ir gan fiziski, gan psiholoģiski sagatavojies šim pasākumam un, lai gan viņš bija otrais ātrākais latvietis, viņa progress bija skaidri redzams.

Ātrākais no mūsējiem bija Raivis Sootee - pirmajā startā aizbrauca kā otrais, bet vairākas kļūdas un finišā 5.vieta. Raivim būtu jāpiestrādā pie savaldības, kārtējo reiz redzu, ka viņš neprot braukt konkurentiem pāris metrus priekšā. Kopumā Raivim sniegums bija ļoti labs un uz doto brīdi Igaunijas čempionāta kopvērtējumā augstā 3.vieta.

Pārējie Latvijas sportisti šajā klasē šoreiz neizcēlās,” sportistu sniegumu vērtē Eiropas Nāciju izlases kvadracikliem vadītājs Ēriks Eizāns.

Eizāns atzīst, ka šobrīd notiek aktīva gatavošanās ceturtajam Latvijas čempionāta posmam kvadricikliem un noslēdzošajam Baltijas čempionāta posmam, kas 25. jūlijā norisināsies kalnainajā Viļakas „Baltā Brieža” trasē.

Izmantotie resursi:
Jaunumi