Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Stelpes trasē šonedēļ motokross un "Zelta mopēds"

Juris Grīns
Juris Grīns

Sestdien, 8. jūnijā pēc vairāku gada pārtraukuma Stelpē norisināsies Latvijas Junioru un Amatieru čempionāta posms motokrosā, kā arī "Zelta mopēda" cīņas. Sacensības norisināsies septiņās junioru klasēs, septiņās "Zelta Mopēda" klasēs un astoņās amatieru klasēs. Sacensību diena paredzama spraiga un notikumiem bagāta, jo līdz šim pie starta šajās sacensībās stājušies vairāk kā 300 sportisti.

Sacensību sākums junioru un "Zelta mopēda" klasēm plkst. 10:00, bet lielajām amatieru klasēm plkst. 14:00.

Latvijas Junioru un Amatieru čempionātā tiks aizvadīts sezonas trešais posms, bet "Zelta mopēda" čempionātā šīs būs ceturtās sacensības šosezon.

Ieejas biļešu cenas pieaugušajiem 10.00 eiro, Latvijas pensionāriem 5.00 eiro, bet bērniem līdz 12 gadu vecumam un pirmās grupas invalīdiem ieeja bez maksas.

Nedēļas nogalē paredzams karsts un saulains laiks, tādēļ sacensību organizatori aicina izmantot atpūtas iespējas, ko sniedz Sporta un Atpūtas parks "Pīlādžu mototrase" - gan vērot motokrosu, gan atpūsties ar ģimeni un draugiem teritorijā un ieturēt garšīgu maltīti mūsu kafeinīcā. Šeit atpūtu atradīs ikviens.

Šajā sezonā Pīlādžu mototrasē gaidāmas vēl vienas motokrosa sacensības. FIM pasaules čempionāta blakusvāģiem un Eiropas čempionāts kvadricikliem posms Latvijas "Grand Prix", kas norisināsies 27. un 28. jūlijā.