Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Latvieši panāk vienošanos par MXGP posma rīkošanu uz vēl trīs gadiem

Juris Grīns
Juris Grīns

Latvieši panāk vienošanos par MXGP posma rīkošanu uz vēl trīs gadiem
Foto: mxgp.com

Sestdien tikusi panākta vienošanās par pasaules motokrosa čempionāta rīkošanu Latvijā uz nākamajiem trim gadiem, līdz ar to šobrīd skaidri zināms, ka MXGP cīņas Ķegumā būs iespējams redzēt vismaz līdz 2020. gadam.

Sezonas septītā posma laikā ticis parakstīts līgums starp pasaules čempionāta rīkotāja "Youthstream" viceprezidentu Deividu Luongo, Latvijas posma organizatoru Kristeru Serģi un Latvijas Motosporta federācijas (LaMSF) prezidentu Mārtiņu Lazdovski. Tas paredz, ka MXGP sacensības mototrasē "Zelta zirgs" risināsies arī 2018., 2019. un 2020. gadā.

"Esam ļoti priecīgi, ka "Youthstream" pagarinājis līgumu ar mums," atzīst Serģis. "Man šis izaicinājums sākās pirms trim gadiem, un mēs darām visu, lai sacīkšu kvalitāti ar katru gadu uzlabotu. Tāpat ceru, ka cilvēkiem patīk būt šeit Latvijā, tik mazai valstij kā šī tāds liels pasākums kā pasaules motokrosa čempionāta posms ir ļoti nozīmīgs. Gribu arī pateikties mūsu federācijas prezidentam Mārtiņam par sniegto atbalstu šīm sacīkstēm."

Pirmo reizi pasaules motokrosa čempionāta posms Ķegumā notika 2009. gadā, un šonedēļ MXGP cīņas "Zelta zirgs" uzņem jau astoto reizi. Tāpat vienreiz te norisinājies prestižais pasaules Nāciju kauss motokrosā.

Izmantotie resursi:
Home | MXGP