Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Sestdien Olainē startēs motokrosa seriāla L.A.M.A. jaunā sezona

Juris Grīns
Juris Grīns

Sestdien Olainē startēs motokrosa seriāla L.A.M.A. jaunā sezona
Foto: Liene Matuzele

Lielā sezonas un L.A.M.A. (Latvijas Alternatīvā Motosporta Asociācija) desmitās jubilejas sezonas atklāšana motokrosā šogad notiek tieši Olainē. Uz ko tiek aicināti visi - sportisti ar savām komandām, atbalstītāji, līdzjutēji, visi, kuriem motokross ir sirdīs.

Pavadīsim šo dienu fantastiskā motokrosa gaisotnē! Kā ierasts L.A.M.A. sezonas atklāšanā, godināsim jauno sezonu ar atklāšanas parādi un goda apli, kurā visi atbalstītāji savus favorītus varēs redzēt bez ķiverēm. Visas dienas garumā darbosies bufete un skanēs laba mūzika. Dažādi pārsteigumi dalībniekiem un skatītājiem un, protams, skatāms motokross ar cīņām visās klasēs.

Šoreiz jāsaka liels paldies Olaines novada pašvaldībai, kas nāca pretī un, veidojot sadarbību, tika atrasta kopīga valoda, lai sacensības Olainē būtu, un tās tiktu organizētas kvalitatīvi, braucējiem un skatītājiem droši.

Šogad L.A.M.A. turnīrā ir pamainījies klašu sadalījums, kā arī nākušas klāt jaunas klases, kas sola vēl vairāk dalībnieku un intrigas. Tāpat arī ir pozitīvas izmaiņas trasēs. Arī šogad būs astoņi posmi, kas norisināsies dažādos Latvijas novados. Klases, atkarībā no posmiem, var atšķirties. L.A.M.A. turnīrā. Sev piemērotu klasi var atrast ikviens, lai varētu mēroties spēkoties ar sava spēku samēra braucējiem.

Ir nākuši klāt daudz jaunu atbalstītāju, kas sola padarīt visus posmus daudz krāšņākus. Katrs posms būs ar jauniem pārsteigumiem un balvām.

Tiekamies jau šo sestdien Olainē!