Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Jonasa pēcnācējs tiek pie jauna divu gadu līguma ar "KTM"

Juris Grīns
Juris Grīns

Jonasa pēcnācējs tiek pie jauna divu gadu līguma ar "KTM"
Toms Vialle. Foto: KTM Images

Jaunais franču motokrosa talants Toms Vialle, kurš šogad "Red Bull KTM Factory Racing" komandā MX2 pasaules čempionātā nomainīja Paulu Jonasu, ticis pie jauna līkuma un pārstāvēs rūpnīcu vēl vismaz divas sezonas.

18 gadus vecais Vialle uzreiz pārsteidza ar savu sniegumu, jau trešajās pasaules čempionāta sacensībās šosezon Lielbritānijā pirmo reizi iekļūstot vadošajā trijniekā. Aizvadīto septiņu posmu laikā viņš jau trīs reizes atsevišķos braucienos finišējis "Top 3", bet kopvērtējumā cīnās par iekļūšanu pirmajā pieciniekā, no kura sportistu šķir tikai daži punkti.

Nav šaubu, ka "KTM 250 SX-F" motocikls tehniski ir spēcīgākais, taču Vialle to labi izmanto, lai pieslīpētu savu talantu un krātu pieredzi. Spējis sevi parādīt kā nosvērtu, nobriedušu un spiedienu izturēt spējīgu personu, Vialle saņēmis iespēju arī nākamos divus gadus "Red Bull KTM Factory Racing" sastāvā startēt pasaules čempionātā MX2 klasē.

"Priecājos, ka mans līgums pagarināts uz nākamajiem diviem gadiem," sacīja Vialle. "Šajā līmenī nav labākas iespējas mācīties, kā darīt to labākās komandas sastāvā. šo dažu mēnešu laikā esmu saņēmis ļoti daudz. Gribu pateikt lielu paldies visai "KTM" saimei."

Vialles komandas biedrs Horhe Prado uzvarējis sešos no aizvadītajiem septiņiem posmiem, bet jāatceras, ka vienu "Grand Prix" nedēļas nogali viņš izlaida. Prado līdz ar to ir līderis kopvērtējumā, kur par 14 punktiem apsteidz "Rosckstar Energy Husqvarna" rūpnīcas sportistu Tomasu Kjeru Olsenu.

Izmantotie resursi:
Jaunumi « Sākums - AutoEuro