Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Supe izcīna augsto otro vietu Superenduro pasaules čempionātā Ungārijā

Juris Grīns
Juris Grīns

Supe izcīna augsto otro vietu Superenduro pasaules čempionātā Ungārijā
Inguss Supe. Foto: publicitātes

Pagājušajā nedēļas nogalē, 3. februārī Ungārijā, Budapeštā arēnā “MVM Dome” aizvadīts FIM Pasaules čempionāta posma Superenduro, kam paralēli notika FIM Superenduro Kids kausa sacensības, kurās 85cc klasē Inguss Supe izcīnīja augsto otro vietu.

Talantīgais enduro braucējs Inguss Supe (“Orange Racing”) pastāstīja, ka FIM Pasaules čempionātā Superenduro trase nebija viegla. “Tā bija sarežģīta, tomēr tā bija ļoti labi sagatavota, bija padomāts par visu. Šajā posmā bija daudz jaunu konkurentu, kuri bija spēcīgi un neļāva atslābt nevienā brīdī. Kopumā šīs sacensības bija ļoti laba pieredze šai un turpmākajām sezonām. Ar savu sasniegto rezultātu esmu apmierināts. Šovs bija lielisks,” priecīgs ir Inguss Supe.

Atgādinām, ka superenduro ir viens no enduro disciplīnas veidiem. Sacensības norisinās iekštelpā – plašā arēnā, kurā ir izveidots aplis ar dažādiem mākslīgi radītiem šķēršļiem, kā, piemēram, tramplīni, baļķi, akmeņi, riepas un vēl citi sarežģīti elementi, kas sportistiem zināmā laikā precīzi ir jāpārvar, lai spētu kvalificēties finālbraucieniem.

Informāciju sagatavoja:
Luīze Vīksna
LaMSF preses sekretāre