Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

MXGP uzlecošās zvaigznes Prado veselības stāvoklis smagāks nekā sākotnēji ziņots

Juris Grīns
Juris Grīns

MXGP uzlecošās zvaigznes Prado veselības stāvoklis smagāks nekā sākotnēji ziņots
Horhe Prado. Foto: mxgp.com

Pirms Lommelas "Grand Prix" izcīņas tika paziņots, ka jaunais un talantīgais "Red Bull KTM" braucējs Horhe Prado saslimis ar "Covid-19" vīrusu. Tagad sportists atklāj, ka atlabšana norit samērā smagi.

Komanda par Prado saslimšanu paziņoja pirms trešā no Lommelas trasē notikušajiem posmiem. Arī visiem pārējiem "Red Bull KTM" sportistiem un darbiniekiem tika veikti testi, kas izrādījās negatīvi. 19 gadus vecais spānis devās pašizolācijā, bet vēlāk atklājās, ka slimības gaita nenorit viegli.

"Ir sāpīgi tas, ka nevaru būt trasē un parādīt savu labāko sniegumu," viņš raksta sociālajos tīklos. "Dēļ "Covid-19" esmu dabūjis plaušu infekciju, kā dēļ nevarēšu startēt. Nepieciešams laiks, lai atlabtu un atveseļotos. Paldies jums par atbalstu."

Pirms tam Lommelā notikušajā posmā tieši Prado bija kļuvis par uzvarētāju un tobrīd vēl saglabāja izredzes pacīnīties par pasaules čempiona titulu. Kopumā viņš šogad uzvaras guvis piecos finālbraucienos un pirmo vietu izcīnījis trīs posmu kopvērtējumā, bet tagad noslīdējis uz piekto pozīciju.

Ņemot vērā, ka Prado atlabšanai nepieciešams ilgāks laiks, sportista debijas sezonā viņu uz starta vairs neredzēsim. Pasaules motokrosa čempionāts noslēgsies šo svētdien, 8. novembrī ar posmu Itālijā, Pjetramuratas trasē.

Izmantotie resursi:
Racer X Online - Motocross & Supercross News