Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Jasikonis pēc kritiena tomēr nespēj stāties uz starta

Juris Grīns
Juris Grīns

Jasikonis pēc kritiena tomēr nespēj stāties uz starta
Armins Jasikonis. Foto: Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing

Lai gan tika vēstīts, ka lietuviešu motokrosa vadošais braucējs Armins Jasikonis Itālijas atklātajā čempionāta pirmajā posmā kritienā nav guvis traumas, pagājušās nedēļas nogalē viņš tomēr vēl nebija spējīgs iziet uz starta.

"Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing" komandu pārstāvošais Jasikonis, līdzīgi kā citi pasaules čempionāta dalībnieki, gatavošanos jaunajai MXGP sezonai iesākuši Itālijā, kur šajās nedēļās notiek atklātā čempionāta posmi. Pirmajās sacīkstēs Riolas Sardo trasē viņš MX1 klasē ieguva piekto vietu, bet Superčempionāta finālbraucienā jau sākumā krita, gūstot sasitumus.

"Piecēlos un nobraucu dažus apļus, bet jutu sāpes labajā kājā, tādēļ izstājos," pēc notikušā sacīja Jasikonis.

Lai gan sportists solīja, ka startēs jau otrajā Itālijas čempionāta posmā, kas nedēļas nogalē notika Ottobiano trasē, līdzjutēji viņu tomēr tā arī neieraudzīja. Izrādās, ka Jasikonis aizvien nav atlabis no kritiena.

"Pēc Itālijas atklātā čempionāta pirmajā posmā piedzīvotā kritiena Armins Jasikonis cieš no sāpošiem muskuļiem, tāpēc pieņēma lēmumu izlaist seriāla otro posmu, tā vietā koncentrējoties uz darbu treniņnodarbībās pirms MXGP pasaules čempionāta sezonas sākuma," oficiālā paziņojumā pavēstījusi viņa pārstāvētā komanda.

Kā zināms, kopā ar Jasikoni MXGP komandā "Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing" šogad startēs arī latvietis Pauls Jonass.

Izmantotie resursi:
mxvice.com