Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Kaspars Stupelis veiksmīgi pārcietis operāciju

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Kaspars Stupelis veiksmīgi pārcietis operāciju
Kaspars Stupelis. Foto: Motorsport.ee

Latvijas blakusvāģu motokrosa kantētājs, pasaules čempions Kaspars Stupelis pārcietis operāciju. Sportists atklāj, ka nākamais mēnesis jāpavada mierīgā režīmā.

Kaspars Stupelis šosezon sacensībās Baltijā atzinīgi startēja gan blakusvāģu motokrosā, gan arī solo motokrosā. Taču trešdien sportists savos sociālajos tīklos paziņojis, ka viņš pārcietis operāciju.

''Daudzi no jums man jautāja, kas man noticis, kādēļ operācija. Pagājušajā gadā, cīnoties par Nīderlandes čempiontitulu, apdauzīju kreisās kājas augšstilbu, un tur man izveidojās hematoma,” iesāk Kaspars Stupelis, kurš 2019.gadā kopā ar Etjēnu Baksu kļuva par pasaules čempionu.

''Turpināju sezonu, turpināju dauzīt kāju, un tas rezultējās ar izaugumu uz kaula, kas patiesībā ļoti traucēja startēt blakusvāģu sacensībās. Daudz par šo traumu nerunāju un ikdienā tā arī man netraucēja, bet, ja vēlos turpināt startēt pasaules čempionātā, bija nepieciešama operācija,” turpina Kaspars.

''Tagad aptuveni mēnesis jāpavada mierīgā režīmā un tad arī būs lielāka skaidrība par nākotni. Paldies par labajiem vārdiem, kurus esmu saņēmis,” nobeidz 2019.gada populārākais sportists Latvijā Kaspars Stupelis.

     [+] [-]

, 2020-11-04 20:19, pirms 3 gadiem
Veselību.