Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Latvijas triāla izlasi Nāciju kausā Francijā pārstāvēs Alksnis, Grīnfelds un Ķīlis

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Latvijas triāla izlasi Nāciju kausā Francijā pārstāvēs Alksnis, Grīnfelds un Ķīlis
Foto: Ieva Apine

10.septembrī Francijā, Auron, norisināsies 2023.gada Pasaules Nāciju kauss triālā. Šogad Latvijas izlasi pārstāvēs Niks Alksnis (Viking Trial), Andris Grīnfelds (AGXtreme) un Kristaps Ķīlis (MT Racing Team). Komandas asistenti Artis Alksnis un Zigmārs Alksnis.

''Šogad komanda ir ļoti spēcīgā sastāvā. Pēc ilgāka laika sastāvā ir atgriezies Andris Grīnfelds. Viņš ar savu pieredzi noteikti būs liels pienesums komandai. Šogad ir pieteikušas ļoti daudz komandas ar kurām būs jākonkurē Latvijai. Ņemot vērā, ka Latviju šogad jau pārsteidza hokeja un basketbola izlases, mēs gaidām šādu pašu pārsteigumu arī no triāla izlases. Paldies visiem izlases atbalstītājiem, kas padarīja šo braucienu par iespējamu” tā par izlases startu Francijā komandas menedžeris Kaspars Vērnieks.

Latvijas triāla izlasei šīs būs 21 Nāciju kausa sacensības, kopš 2001.gada, kad Latvijas Nāciju kausā triālā tika pārstāvēta pirmo reizi.

Latvijas triāla izlases atbalstītāji: Bauskas novads, Jelgavas pilsēta, Jelgavas Sporta servisa centrs, Dienvidkurzemes novads, TRS Moto Latvija, Economyhome.lv, Hebo, Zemnieku saimniecība “Sili”, MT Racing Team, AGXtreme, Viking Trial, LaMSF, LSFP un IZM.

Izmantotie resursi:
lamsf.lv