Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Smetss: "Herlingss jau domā par startēšanu Amerikā"

Juris Grīns
Juris Grīns

Smetss: "Herlingss jau domā par startēšanu Amerikā"
Džefrijs Herlingss. Foto: mxgp.com

Ja Džefrijs Herlingss nepagūs atveseļoties līdz pirmajiem MXGP pasaules motokrosa čempionāta posmiem, sportists varētu izlemt par sezonas aizvadīšanu Amerikā, apstiprinājis "KTM" komandas treneris Džoels Smetss.

Pēc tam, kad aizpagājušajā nedēļā treniņnometnē Spānijā Herlingss salauza kāju un kļuva zināms, ka atlabšana prasīs vismaz sešas nedēļas, parādījās baumas par 2018. gada MXGP čempiona iespējamajiem plāniem jauno sezonu aizvadīt AMA "Lucas Oil Pro" motokrosa seriālā, kas bāzējas ASV un tur arī bauda lielāko popularitāti.

Tagad atklājies, ka šīm baumām ir pamats. To, ka Herlingss patiešām apsver iespēju startēt Amerikā, apstiprinājis viņa pārstāvētās "Red Bull KTM Factory Racing" komandas treneris Smetss.

"Džefrijs, protams, rēķinās, ka var nebūt vesels uz pirmajiem pasaules čempionāta posmiem," saka Smetss. "Tā kā Amerikas čempionāts startē vēlāk, viņš uzskata, ka tas varētu būt labs izaicinājums. Runa nav tikai par sportisko pusi, bet arī par komerciālajām interesēm. Bumba ir sākusi velties. Domāju, ka drīz ar Džefriju tiks veiktas pārrunas."

AMA "Lucas Oil Pro" motokrosā startē tādas motosporta slavenības kā Eli Tomaks, kurš pērn kļuva par čempionu, Čads Rīds, Marvins Muskvins, Kens Rokzens, Džeisons Andersons un citi. Jaunā sezona startēs ar sacensībām 18. martā Sakramento, Kalifornijā un čempionātā kopumā tiks aizvadīti 12 posmi, noslēdzoties 24. augustā Krovfordsvilā, Indiānā.

Izmantotie resursi:
MX Large

     [+] [-]

, 2019-02-04 13:26, pirms 5 gadiem
nebūtu slikts varians...cairoli būtu iespēja tikt pie desmitā titula. MXGP uz titulu varetu iet 4-5 brauceji un intriga būtu baigi liela...

  +1 [+] [-]

, 2019-02-04 13:57, pirms 5 gadiem
Precizitātei - Čads Rīds AMA "Lucas Oil Pro" motokrosā nestartē jau "n" gadus. Viņš brauc tikai Monster Energy Supercrossā.
Bet Herlings pilnu sezonu tur, būtu interesanti, lai gan arī kā ir pētījuši pēdējo Nāciju krosu rezultātus, AMA dalībnieki lielāku uzmanību pievērš Supercrosam, kur jau iztērē daudz enerģijas un spēkus, tāpēc pavisam vienādas izejas pozīcijas varētu nebūt, bet aizraijoši tāpat būtu, iedotu papildus interesi.

  -2 [+] [-]

, 2019-02-04 14:09, pirms 5 gadiem
pč un amerika ir pilnīgi divas dažādas sacīkstes... diez vai Herlings tur varētu tā dominēt...popularitātes ziņā gan ASV ir priekšā bez variantiem. pilnas tribīnes vienmēr

  +2 [+] [-]

, 2019-02-04 15:01, pirms 5 gadiem
Nācijas parādīja, ka Herlings ir ātrākais motokrosa braucējs pasaulē, bez variantiem. Domāju, ka arī ASV mierīgi brauktu pa priekšu.

  +1 [+] [-]

, 2019-02-04 17:42, pirms 5 gadiem
Autor - AMA sezona sākas Maijā ne Martā. Martā vēl AMA SX rit pilnā sparā

  +1 [+] [-]

, 2019-02-04 21:52, pirms 5 gadiem
markkomartins rakstīja: pč un amerika ir pilnīgi divas dažādas sacīkstes... diez vai Herlings tur varētu tā dominēt...popularitātes ziņā gan ASV ir priekšā bez variantiem. pilnas tribīnes vienmēr
Jau piemirsi kā Herlings vienu posmu nomauca štatos un visus izpogāja? Un tas viss uz spontāno, ātri saķīlēt moci un aidā! Vai arī neesi redzējis? Ieej youtubē palūri
Ps.te otrais brauciens ar Herlingu! https://www.youtube.com/watch?v=5Ub...