Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Jonass sacensībās Sardīnijā izcīna otro vietu MX2 klasē un sesto Superfinālā

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Jonass sacensībās Sardīnijā izcīna otro vietu MX2 klasē un sesto Superfinālā
Pauls Jonass
Foto: Juan Pablo Acevedo

Sardīnijā aizvadīts pirmais Itālijas motokrosa čempionāta posms, kurā uz starta izgāja arī "Red Bull KTM Factory Racing" sportists Pauls Jonass. Superfinālā 40 sportistu konkurencē Jonass izcīnīja sesto vietu, piekāpjoties vien MX1 klases braucējiem.

Jau marta sākumā Argentīnā startēs pasaules motokrosa čempionāta jaunā sezona, kurā turpinās startēt arī Jonass. Lai labāk sagatavotos jaunajai sezonai, Jonass un daudzi citi spēcīgi pasaules čempionāta dalībnieki piedalījās motokrosa sacensībās Itālijā.

MX2 klasē uz starta izgāja 40 braucēji. Startu izcēla Jonass, tiekot pie Holeshot. Jonass bija otrajā vietā, taču pēc neilga brīža Pauls ar tā brīža līderi (sportisti nesadūrās) kādā no līkumiem piedzīvoja kritienu, kā rezultātā Jonass atkrita uz desmito vietu. Kā vēlāk atzina sportists, tad viņš esot pieļāvis iesācēju kļūdu, kas noveda pie kritiena.

Turpinājumā Pauls kāpināja tempu un pēc pieciem apļiem Jonass bija jau trešajā vietā. Devītajā aplī Jonass pakāpās uz otro vietu, un sāka ķert rokā līderi. Diemžēl šoreiz apdzīt Hanteru Lavrenci neizdevās un Paulam nācās samierināties ar otro vietu. Trešais palika Kalvins Vlanderens.

MX1 klasē no starta vadībā izvirzījās mājinieks Antonio Kairolī, kurš arī izcīnīja uzvaru. Otrais finišēja Maks Anstijs. Līdz desmitajam aplim trešajā vietā turējās Džeremijs van Horebīks, taču tad viņu apdzina Paulins Gutjērs. Taču pēdējā aplī Horebīkam izdevās atkarot trešo pozīciju.

Pēc tam sekoja Superfināls, kur uz starta izgāja 40 MX1 un MX2 klases braucēji. Pēc starta Pauls bija ceturtais, taču finišu mūsu braucējs sasniedza sestajā vietā. Uzvaru izcīnīja Kairolī, aiz sevi atstājot Anstiju un Febri. Jāatzīmē, ka Paulam priekšā finišēja tikai MX1 klases braucēji. Septītais palika ātrākais igaunis Tanels Leoks (MX1).

MX2 rezultāti:

MX1 klases rezultāti:

Sacensību visi braucieni:

Izmantotie resursi:
MGM Timing

     [+] [-]

, 2018-02-05 07:59, pirms 6 gadiem
Jaunā sezona tuvojās lieliem soļiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja