Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

MXGP posmā Sardīnijā startēs arī latviešu braucējs Šileika

Juris Grīns
Juris Grīns

MXGP posmā Sardīnijā startēs arī latviešu braucējs Šileika
Tomass Šileika. Foto: Flow Racewear

Pasaules motokrosa čempionāta trešais posms šajā nedēļas nogalē tiks aizvadīts Sardīnijā, bet uz starta MXGP klasē no latviešiem izies ne tikai Pauls Jonass.

Dalību sacensībās Riolas Sardo trasē apstiprinājis arī Tomass Šileika. "MX Magmum" komandas sportists ar "GasGas" motociklu startēs MXGP klasē.

Kopumā MXGP kategorijā uz šo posmu apstiprināts 31 braucējs (pieteikts arī Jonasa komandas biedrs Alberto Forato, kurš traumas dēļ nestartēs). Notikušas arī dažas izmaiņas sastāvos.

"Yamaha" rūpnīcas komandai, par cik savainoti ir Maksims Reno un Jago Gērtss, pievienojies brits Tods Kellets. "Fantic" vienībā pirmo reizi pasaules čempionātā brauks Braiens Bogerss, kamēr sadarbība ar pirms kāda laika savainojumu guvušo Roanu van de Mūsdijku beigusies vēl gandrīz nesākusies. Tikmēr Van de Mūsdijks kļuvis par "Honda" rūpnīcas braucēju savainotā Rubena Fernandesa vietā un piedzīvos debiju MXGP. Tikmēr Tims Edbergs uz laiku nomainījis Brentu van Doninku "JM Honda" vienībā.

MX2 klasē startēs 35 braucēji. Debiju pasaules čempionātā piedzīvos Kass Valks, kurš ir viens no Eiropas motokrosa čempionāta favorītiem EMX250 kategorijā.

Dalībnieku saraksts: MXGP | MX2

Izmantotie resursi:
GateDrop.com - Get the jump on Motocross &...

     [+] [-]

, 2024-04-03 17:44, pirms 4 nedēļām
Kas īsti notiek ar Jasikoni? Vēl nav atguvies no traumas? Vai vispār vēl brauks MXGP? Vai vēl ir kādas komandas sastāvā?

     [+] [-]

, 2024-04-03 18:28, pirms 4 nedēļām
tads rakstīja: Kas īsti notiek ar Jasikoni? Vēl nav atguvies no traumas? Vai vispār vēl brauks MXGP? Vai vēl ir kādas komandas sastāvā?
paņēma pīpauzi!

     [+] [-]

, 2024-04-03 22:09, pirms 4 nedēļām
Ir kritēriji, lai tiktu pie starta? Vai arī piedalīties var jebkurš?

     [+] [-]

, 2024-04-04 18:33, pirms 4 nedēļām
Damokla_zobens_23 rakstīja: Ir kritēriji, lai tiktu pie starta? Vai arī piedalīties var jebkurš?
samaksā naudu un mauc!