Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Sabulis: "Lielākais prieks par izceltajiem startiem, jo Eiropā tie man nepadodas"

Juris Grīns
Juris Grīns

Sabulis: "Lielākais prieks par izceltajiem startiem, jo Eiropā tie man nepadodas"
Foto: Jānis Pastars, mxphoto.lv

“MX Moduls” sportisti startējuši Latvijas motokrosa čempionāta 3. posmā, kas svētdien norisinājās Dobelē, “Ceļa Ēzeļu mototrasē”. Kārlis Sabulis (MX2), Matīss Karro (MX1) un Edvards Bidzāns (MX85) izcīnīja uzvaras savās klasēs.

Kārlis Sabulis, kurš šosezon startē MX2 klasē, pārliecinoši uzvarēja gan pirmajā, gan otrajā braucienā. “Šī bija lieliska diena, kaut arī no rīta nejutos tik labi, kā gribētos. Spēju savākties un uzrādīt perfektu sniegumu. Biju ātrākais kvalifikācijā. Arī abos braucienos izcēlu startu un biju pirmais. Vislielākais prieks man ir par izceltajiem startiem, jo Eiropas posmos tieši starti man nepadodas. Trase bija ļoti labi sagatavota. Īstenībā “Ceļa Ēzeļu” mototrase ir viena no manām mīļākajām trasēm Latvijā. Vienmēr prieks te braukt un baudīt motokrosa svētkus visas dienas garumā,” komentē Kārlis Sabulis.

Uzvaru svinēja arī Matīss Karro, kurš “MX Moduls” klubu pārstāv MX1 klasē. “Pirmajā braucienā uzvarēju. Otrajā braucienā no starta aizgāju kā pirmais, taču īsi pirms brauciena beigām Tanels Leoks mani tomēr apsteidza. Finišēju otrais. Posma kopvērtējumā izcīnīta uzvara, par ko esmu ļoti priecīgs! Paldies par atbalstu visiem trases malā, es jūs dzirdēju, un man tas deva papildus motivāciju,” stāsta Karro.

Uzvaru sev un klubam “MX Moduls” sagādāja arī Edvards Bidzāns, kurš startē MX85 klasē. Arī viņam uzvara kvalifikācijā, kā arī abos braucienos.

Valdis Seratinskis, “MX Moduls” komandas menedžeris: “Šī tiešām bija lieliska diena pat par spīti tam, ka laikapstākļi nebija tie labākie. Paldies puišiem par labo sniegumu. Turpinām strādāt un īstenot gan savus, gan kluba mērķus.”

Nākamās sacensības, kurās piedalīsies motokrosa kluba “MX Moduls” sportisti: Edvards Bidzāns 14. un 15.jūlijā startēs ADAC posmā Austrijā. Kārlis Sabulis 5.augustā startēs Eiropas motokrosa čempionāta posmā Beļģijā, “Lomelas” trasē.

Informāciju sagatavoja:
Sanita Pelēķe

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja